چنان مستم من امشب ...
نمایش نسخه قابل چاپ
چنان مستم من امشب ...
مستیم دیگه درد منو دوا نمیکنه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم اینه تونسته باشه بخوابه باهاش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل برقرار نیست که گویم نصیحتی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
وقت است،ماشه را بچكان اي چشم
اين سينه را به خون بكشان اي چشم
چشمك بزن به من،متبرك كن
درياچه را به كشتن قوهايش...
.
.
.
(sm27)
نه می خام ستانم نه ز کس وام ستانم
نه دم و دام ستانم هله ای بخت جوانم
خَزُنِ زَرد ایسالُن نُوبَتی تَمُنِن
بَهار از راه اَرسیدِن زندِگی چِه جُنِن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبین که در یک بحران عجیب فرو میری (sm2) رسول با تو بودما وگرنه اکبر عادت داره به این فیلما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحنه ی جفت گیری گاوا رو میگی؟! (sm2)(sm2)نقل قول:
عشقی (sm127)(sm19)(sm127)
ها اتفاقا با هر بخشش 2-3 بار خوابیدم (sm2)نقل قول:
پ.ن: درسته درست و حسابی نفهمیدم یا توش نرفتم ولی فیلم قشنگی بود......
شبی با بید می رقصم، شبی با باد می جنگم
که چون شب بو به وقت صبح من بسیار دلتنگم (sm50)