کیشفلوفسکی بهتر بود (sm120) فلسفه پیرمرده با.......(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کیشفلوفسکی بهتر بود (sm120) فلسفه پیرمرده با.......(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو به فیلمایی که من معرفی میکنم اعتقادی نداری ؟(sm120)نقل قول:
نه منظورم سوئنی تاد بود (sm120)یکی از بهترین فیلمای تاریخ سینما تو ژانر موزیکال بوده (sm120)
حسین بن هور رُ بدون من نقد کنین (sm120)
بقیه رُ لیست کن (sm120)
اره حسین پارس انلاینم (sm120)
ولی 6 ماهم این ماه تمومه (sm120)
نه باووو این چه زریه میزنی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا فیلمایی که تو ژانر نوشته باشه موزیکال و ترسناک و تخیلی نمیبینم ...
ولی اینُ میخواستم ببینم V.for.Vendetta
اینم از این ژانر تخمیاس؟(sm120)
45 بگیرم شانس که ندارم نیمه اول رو ساندرلند 1-0 میبره نیمه دوم چلسی 5 تا میزنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بن هور رو نبینی دوفوریتی اخراج می شی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر این هفته سیتی و ساوت یه مساوی بدن ما هم ببریم میچسبیم به چمپیونز دیگه (sm120)
4 ستاره (sm120)نقل قول: