arrow فصل دومش قشنگ بود فصل اولش خیلی بچه بازی بود میوفتاد دنبال ادم بدا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
arrow فصل دومش قشنگ بود فصل اولش خیلی بچه بازی بود میوفتاد دنبال ادم بدا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، خوسهلو در گفتگو با "بیلداشپورت" اظهار داشت:"شخصا گواردیولا را نمیشناسم. برای من مثل همیشه مورینیو بهترین است. او واقعا یک آدم فوقالعاده است. همه بازیکنان از وی به نیکی یاد میکنند. در عوض گواردیولا مسئول اصلی ترک اسپانیا توسط ستارگان این کشور است. اولین سالی که در بوندسلیگا حضور پیدا کردم، شاید پنج یا شش بازیکن اسپانیایی اینجا بودند. الان هر سال این تعداد بیشتر میشود. تقصیر گواردیولا است. من مطمئنم اگر او نبود این همه اسپانیایی به بایرن مونیخ نمیرفتند. البته در کنار اینها این واقعیت را نمیتوان نادیده گرفت که بوندسلیگا بهترین لیگ دنیاست."
خوسهلو که سابقه پوشیدن پیراهن رئال مادرید را در کارنامه دارد، برای کشورش نگران است:" به جز چهار تیم بزرگ لالیگا، سایر تیمها تحتالشعاع بحران اقتصادی در کشور قرار گرفتهاند. باشگاها تنها میتوانند به مدت یکسال بازیکنانشان را قرض دهند. خریدی هم در کار نیست، مگر به ندرت. پرداخت پول بازیکنان هم معضل دیگری است(sm2)
گفتم باو اینا طرفدار مشترک غارسا و تایرمونیخن(sm2)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه میگن فصل دوم ریدمال بود تو میگی قشنگ بود؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
true detectiveرو دیدی ؟(sm120)
ممد خوسلو کلا پرید ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه یعنی کی؟نقل قول:
اره دیدمش true detective توی سبک خودش خوب بود ولی زیاد تو فاز فیلمای جنایی نیستم
فقط والکینگ دد (sm135)
توی کل سریالا که فقط game of thrones ولی توی سبک زامبی و خون آشام اینا فقط the walking dead خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم قراردادش قطعی شد(sm120) موراتا بهترش بود که دادیشم رفت(sm120)نقل قول:
همه یعنی هر کی سریال رو دنبال میکرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هانیبال لکتر رو اگه ندیدی بشین ببینش
اکشن هم زیاد حال نمیکنم ولی اگه نیکیتا رو ندیدی بشین ببینش (sm120)
خوسلو پارسال تو اون تیم تخ می 13 تا گل زد (sm120)تو پی اس هم قدرتش بیشتر از موراتا بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیم اف تروز ک ب کنار حرف نداره ... والکینگ دد هم خیلی خوبه عالیه ...
under the dome هم خوبه هیجانیه تازه شروع کردم ب دیدنش (sm118)
تکنیک نداشت باو(sm120)نقل قول:
ما یکی مثه مورینتس میخوایم(sm50)موراتا شبیهش بود ولی فقط شبیه بود(sm172)
یکی مثل رائول اگه داشتیم... (sm50) به خسه خیلی امیدوارم (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نیکیتا خوبه ولی اروو بد ؟! (sm59)(sm120) جک میگی ها
خسه که مقلد رونالدو هست پارسال بین خسه و موراتا و رونالدو ادم دچار شک میشد حتی طرز دویدنشونم تقلید میکردن(sm2)نقل قول:
نیکیتا دو فصل اولش خیلی خوبه ولی بعدش تکراری میشه (sm120)منم نگفتم نیکیتا فوق العادست ولی تو سبک اکشن سریال بدی نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
arrow جزو بدترین سریال هایی که دیدم (sm120)
خسه پارسال اندازه نیمار درخشید هیچکس روش مانور نداد اونوقت این کیون الحدادی یه بازی گل زد تیم ملی دعوت شد (sm3)نقل قول:
چی میگی بابا حالا درسته imdb نمیشه بهش اتکا کرد ولی در تعداد زیاد میشه بیشتر اطمینان کردنقل قول:
برو ببین فصل اولش هر قسمتش امتیازش نزدیک به 8 بوده ولی فصل دوم همش نزدیک به 9 و بعضی قسمتاش 9.5 اینا بوده
کلا هم هیجان فصل دومش بیشتر بوده غافلگیری هم بیشتر بوده توش
فصل اول میشد از اول تا اخرش رو پیش بینی کرد
من فقط جنایی زیاد حال نمیکنم بقیه سبکا همشو نگا میکنم فرقی نداره برام
کینه دلبوسکه از رئال(sm25)نقل قول:
مگه نیمار درخشش داشت(sm29)
یه سالیه (sm2)
هر قسمت باید منتظر یه غول بودی (sm70) باز فصل اولش قابل تحمل بود ولی دوم خیلی چرت شروع وتموم شد (sm70)نقل قول:
حتی احمد و الی که سردمداران سریال تو باران بودن پذیرفتن سریال ریده (sm70)
کلا به شخصه با سریال حال نکردم دیگه هم ادامه نمیدم هر چند بچه ها میگفتن قول دادن فصل سوم قشنگ شه (sm70)
منظورم تفاوت قیمتشونه (sm70)وگرنه پارسال خسه نیمار رو خورد (sm120)نقل قول:
سریال اکشن فقط banshee .. عالی از همه لحاظ فوق العاده اکشن و فوق العاده پر از صحنه (sm59)نقل قول:
(sm172)
غول کجا بود راس الغول رهبر یه گروه قاتلاس فقط (sm70)نقل قول:
در کل همه این سریالا جوری نیستن که به یاد ادم بمونن جز game of thrones بقیشون همه فقط واسه تفریحی دیدن خوبن
این بین فقط از اونایی که در حال پخشن همین arrow و the walking dead و 24 قشنگن که میشه دید
واسه کمدی هم فقط the big bang theory قشنگه
بقیه سریالا هر تیکه ای که مثلا میخوان هیجان انگیزش کنن کلا بی سر و صدا حتی صدای آهنگ فیلمم نمیاد یهو یه اتفاق میوفته
آهنگ رو شروع میکنن اینم شده فیلمشون
همش کلیشه ایه
حداقل arrow چندتا صحنه داره که معلومه روش کار کردن چه از نظر فیلم برداری چه بقیه موارد
این بین فقط game of thrones هست که واسه خوندن تک تک دیالوگاشونم ادم انگیزه داره بقیه مگه فقط به خاطر اکشنش یا تفریح
بشه نگا کرد
میلاد بزنم دهنت خون بیاد ؟!نقل قول:
من کی گفتم سریالش بده ؟! گفتم نسبت به فصل یک کمی افت داشت که این فصل نویسنده ها قوی تر کار کردن
متاسفانه سلیقت به مسموم ما رفته (sm25)نقل قول:
منم همینو گفتم دیگه (sm2)من فصل دو رو اصلا خوشم نیومد خیلی چرت شد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تو از کجا پیدات شد (sm120)
الان یعنی منظورت game of thrones بود؟ (sm77)نقل قول:
مدیر اسکول ما رو ببین (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه منظورم arrow بود (sm120)نقل قول:
گیم اف فرونس و برکینگ بد و یه جورایی دکستر رو نباید با سریالی مقایسشون کنی (sm120)
the blacklist رو اگه دنبال نکردی شدیدا پیشنهاد میکنم ، سرشار از هیجان و دیالوگ هستشنقل قول:
یه سریال هم جدیدا شروع کردم به اسم Forever خلاصه داستان سریال شاید باعث بشه نری سمتش اما وقتی ببینی چطور کار شده ترقیب میشی ادامه بدی
سریال طنز ؟! چارلی شین باشه و تو بگی بیگ بنگ ؟!
بیگ بنگ هم خوبه اما برای من اولویت روی two and a half men و anger management هستش لعنتی یک لحظه بدون خنده نمیذارنت
فصل دو یک سری معماها از فصل یک رو بخوبی پر کردنقل قول:
صحنه های جزیره عالی بود
فقط چند قسمت افت داشت
موهامو آتیش زدی مث اینکه (sm2)
خب منم گفتم arrow و اون چند تای دیگه در غیاب این سریالا به عنوان تفریح دیدنشون خوبه اونم در زمان پخششوننقل قول:
ولی بقیه سریالا حتی واسه تفریحم اکثرا به درد نمیخورن یا کسل کنندن یا یه مشت ... شعر میگن که اکثرا مثل ضرب المثل اینا میمونه فقط واسه خودشون مفهومه
یا میشه ازشون صد تا سوتی گرفت یه جا یه اتفاق میوفته اصلا علت و معلولش معلوم نمیشه کلا ... شعر میشه (sm70)
حداقل اینا چندتا دلیل واسه دیدنشون میشه جور کرد بقیه...
اتلتیکو مادرید: مویا - خوانفران، میراندا، گودین، آنسالدی - تیاگو، کوکه،سائول، آردا توران، رائول گارسیا، مانژوکیچ
یوونتوس: بوفون - لیخشتاینر، کیلینی، کاسرس، بونوچی، اورا، مارکیزیو، پوگبا، ویدال، توز، یورنته
اسم جفتشون رو شنیدم احتمالا واسه اینکه بزارم توی وبمم باید ببینمشون ولی این 2 3 روز اینترنتم بدجوری ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید بزارم یکم سرعت بهتر شه دانلود کنم
سریال طنزم قبلا چندتایی دیده بودم خانواده مدرن و اشنایی با مادر و چندتایی دیگه ولی کلا داشتن فقط مسخره بازی در میاوردن
به زور ادمو خنده بندازن مثلا ولی این تئوری بیگ بنگ حداقل کاراشون یه مفهومی داره فقط مسخره بازی نیست دیگه
اونام ندیدم اولیه تعریفش رو شنیدم باید ببینمش
این سریال های جنایی رو چطور نگاه میکنی ؟ کسالت بارند والاع (sm25)نقل قول:
سربال اکشن BANshee رو ندیدی حتما نگاه کن ... مبگند سریال gotham سریال بهتریه نسبت به بلک لیست ...
هیچوقت از این سریالا و فیلم ها که یه نفر **** ناتوریال میشه و منجی ادما حال نکردم (sm120)نقل قول:
**** ناتوریال رو هم که دیدم بعدا پشیمون شدم (sm120)
اکشن هم زیاد سریال نمیبینم شاید فقط نیکیتا رو دیدم که اونم دو فصل اولش موضوعا و چیزای جالبی رو دنبال کرد ولی از یه جایی به بعد سک شعر شد (sm120)البته فصل اخرش هم خوب بود (sm120)