سورپرایزا بازم ادامه داره
امیر کوشانم اضافه کن پست ، بعدی اومد به اشتراک میزارم همه جا
نمایش نسخه قابل چاپ
سورپرایزا بازم ادامه داره
امیر کوشانم اضافه کن پست ، بعدی اومد به اشتراک میزارم همه جا
روزبه و مولانا هستن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینحا سرد تو هم نیستی
اینجا سرد منم تنهام ... (sm181)
تبسم نقش نیرنگ
من از شب شاکی ام ای یار ...(sm181)
یه زخم تازه کم دارم برای باور پاییز ... (sm181)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود ! امیر کریو من از کار افتاده ! از تو چی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ . . . !!! (sm81)(sm81)
==================================
امیر یه کاریش بکن کا !! این برنامه ی کامبیز رو می تونی دانلود کنی و یه جای دیگه برام آپلود کنی ؟ (sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نـــــــــــــــــه (sm54) سینجول ؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بوووس ! (sm10)
منم مردم بسکه کالباس خوردم و فیس پوک نرفتم !! Lan Tern هم که درست کار نمیکنه !! (sm81)(sm25)
تو این البوم فقط تتلو حضورش احساس میشه که اونم باشه دیگه نور الا نوره(sm2)