هوس کردم یه نخ بکشم (sm50) من کنت پاور سفید می کشیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هوس کردم یه نخ بکشم (sm50) من کنت پاور سفید می کشیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشالله بهشتی درست کردی واس خودت (sm2)نقل قول:
سبکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنت فقط آبی 6 یا 8
صاحب مغازه ام اون هفته اومده بود میگفت برکت رو از این مغازه بردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگار بده نکشین تورو خدا
من روزی 8-9 نو سر قیلون اونم آلبالو تنهایی میکشیدم - لا به لاش سیگار هم میکشیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد حالا آلبوم " رضا یزدانی " قطعی فردا میاد !؟
پاور خاکستری 6 هستشنقل قول:
خیلی هوس مارلبرو کردم یه آدرس دادن برم ببینم داره (sm50)
آره رفتم گفت ساعت 6 صبح پخش میکنن اینجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاور رو بچگیام میکشیدم به عشق اون تقه ای که رو فیلترش داشت میکشیدمنقل قول: