کوفت (sm120) کجایی نیستی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کوفت (sm120) کجایی نیستی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنگام سپیده دم خروس سحری
دانی که چرا همی کند نوحه گری
یعنی که نمودند در آیینه ی صبح
کز عمر شبی گذشت و تو بی خبری (sm181)
(sm2)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای عخش تو اصن بشم (sm70)(sm127)
پا بده اون دنیا خودم همنشینت شم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیق؛ تو اگه بشکنی بدون منم شکستَم . . . (sm50)
نقل قول:
برو به احتیاج جونت بگو عسل (sm142)(sm70)(sm127)
دوست داریم حسین جان (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان فدا بشم یا بعدا؟ (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرا
یار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرانوح تویی روح تویی فاتح و مفتوح تویی
سینه مشروح تویی بر در اسرار مرانور تویی سور تویی دولت منصور تویی
مرغ که طور تویی خسته به منقار مراقطره تویی بحر تویی لطف تویی قهر تویی
قند تویی زهر تویی بیش میازار مراحجره خورشید تویی خانه ناهید تویی
روضهٔ امید تویی راه ده ای یار مراروز تویی روزه تویی حاصل دریوزه تویی
آب تویی کوزه تویی آب ده این بار مرادانه تویی دام تویی باده تویی جام تویی
پخته تویی خام تویی خام بمگذار مرااین تن اگر کم تندی راه دلم کم زندی
راه شدی تا نبدی این همه گفتار مرا
صبح امثال من و ظهر دوستان سحر خیز بخیر باشه ، روز خوبی در پیش داشته باشین همگی (sm127)
شتر با دو تا کوهان کم میاره تو این اوضاع روزه بگیره...
خدای خوب و مهربون،که دادی به ما گوش و زبون،
در جریان خلقت هستی که؟؟؟!!!...
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خدا بگید این رسم مهمون داری نیست، لااقل کولر رو روشن کن
دیشب دهنم سرویس شد نتونستم یه پروفایل فیس ب*وک بسازم ! هر سازی که زد باهاش رقصیدم آخرشم درست نشد . شماره دادم ایمیل هم دادم ولی بازم نشد (sm74) (sm178)
دل من رای تو دارد سر سودای تو دارد
رخ فرسوده زردم غم صفرای تو دارد(sm172)
فیسبوق نرو راهو بلد نیستی گم میشی ، خانوم منشی توش زیاده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]