امروز امتحانو بد می دادم برا بار دوم مشروط می شدم (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز امتحانو بد می دادم برا بار دوم مشروط می شدم (sm27)
ترم چند بودی که مشروط شدی الان ترم چندی ؟؟؟؟
بابا من از 5 صب بیدارم نمی دونم چی میگم.خودت گفتی آدم با هرکی یه جور رفتار می کنه.خب اون استادم با دانشجوی شر برخوردش بده با بقیه خوب. خود من اکثر اوقات اخلاقم سگیه نبین اینجا شوخی می کنم.در هر صورت معذرت میخوام خیلی،دیگه همه میدونن تو چقد مهربونی،مخصوصا با من کمترین (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر بیا بگو ناراحت نیستم
خستم می خوام بخوابم (sm59)
پس آشتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
سهند جواب منو بده پیام دادم (sm132)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به ببین کی اومده بابک عزیز چه خبر چکار میکنی یه ذره از اون حرف های قشنگت بگو(sm127)(sm10)
گل یخم اما گریزون از سرما
بابک جان ممنون از یادآوریت (sm127)
اصلا من واسه تو برگشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا یه ترم من بد به فنا رفتم ینی نتونستم برم دانشگاه خونه نشین شدم همه درسا صفر شدم ترم بعد اکثر درسارو بالای 14 شدم حذف شد اون صفرا.جز یکی که همون باعث شد یک ترم مشروطی داشته باشم (sm25) الان ترم 9 هستم و یه ترم دارم.
متاسفم یادآوری کردم نمیدونستم که تو این وضعیت بیفتی حالا امتحانتو خراب نکنی من پرسیدم ترم 9 (sm171) به خاطر سربازی طولش میدی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به این شعر های قشنگت منو نابود میکنه نمیدونم چرا اینجوری میشم هر وقت تو پیام میدی با دقت میخونمش و خاطراتی واسم مرور میشه نمیدونم چرا یاد گذشته ها میفتم (sm81)(sm19)(sm10) . شب تو هم خوش باشه خواب خوب ببینی (sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی حال کردم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره منظورم شعر های تو هستش . رشته ات ادبیات نیست که شعر میگی . ای جان بابک مهربون و خوش صحبت و ... هر چی بگم همه خصوصیات داری (sm19)(sm127)(sm176)نقل قول:
هادی یادت باشه من پیام میدم نمیخونیش حتی جواب هم نمیدی (sm81)
(sm2)میخونم باو . گفتم باشه دیه . 3 تا دی وی دیه
همش میخندی مسخره میکنی درسته که 3 تا است سعی کن همین ماه بزاریش طولش نده . یاد اون حرفات باش چقدر درخواست میدادی من همون روز یا چند روز دیگه میفرستادم واست .(sm172)(sm74)(sm175)
زنده بودیم اگه فردا
وعده ی ما لب دریا . . . (sm50)
صابر گفتی پژوهش عملیاتی داری رشته ات چیه ؟؟؟
مدیریت بازرگانی یِ پیوسته . . .
منم رشته حسابداری هستم ناپیوسته . منم پژوهش گذروندم هم 1 و 2 خیلی سخته صابر پژوهش به زور 1 شدم 12 و 2 رو شدم 14 جزوه ای خواستی بگو
جزوه و کتاب دارم ، حوصله ی مزخرف خوندن نه دارم . . . (sm2)
دلم یه دلِ سیر گریه می خواد ... (sm50)(sm172)
گمان می برم ، ترانه و موسیقی و آواز قطعه ی " نفس "
از گوگوش و شهیار و آندرانیک ، مازاد بر استفاده ی تمام زنده گی یِ من باشه . . . (sm50)
(sm25) کمکی خواستی در خدمتم . اگر کتاب داری که هیچی اگر اینو نداری حتما تهیه کن پژوهش عملیاتی محمدرضا مهرگان بخون خیلی کمکت میکنه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم میخواد یه عده اینقدر بزنن منو ، تا بمیرم ... (sm172)
از تو بهتر ؟
تا دلت بخواهد از تو بهتر آمد !
نه اینکه تو بهترین بوده باشی ؛
آنقدر آمدند که تو بینشان گم بودی !
اما مهم دل است ...
این دل پایش را کرده در یک کفش ؛
میگوید الا و بلا فقط تو ...!
وگرنه به عقل و منطق باشد که تو گمی ،
من هم که همیشه دنباله رو دل بودم ...!
از زندگی ، از این همه تکرار ، خسته ام ... (sm172)
خداوندا ..
میدانی کہ من دلواپس
فردای خود هستم
مبادا گم کنم راه قشنگ آرزوها
مبادا گم کنم اهداف زیبا را
خداوندا
مرا مگذار تنها لحظہ ای حتی
شبتون.خدایی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم مسخره عالمم (sm2)مسخره چیه دارم همیشه می خندم که سخت نره بهم (sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه
یاران موافق ،
همه با هم پلی کنید ،
ابی - گریه نکن ...
نخست وزیر امام میلاد (ع)
اگه نخست وزیری امامش دیه چیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که یک تارِ مویِ گندیده و به چشم نیامده ات هم ، مازاد بر مصرف من است . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخست وزیر یک مقام حکومتی به حساب میاد ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امام یه عنوان عرفانی ...
در گلستانه ،
چه بوی علفی می آمد ... (sm50)(sm172)
آی گلادیاتورها ،
بتازید بر جَرَس ... (sm50)(sm172)
برای این در به درِ بی سر زمین . . . (sm50)
نقل قول:
(sm176)