دل داده را ملامت گفتن چه سود دارد
میباید این نصیحت کردن به دل ستانان
دامن ز پای برگیر ای خوب روی خوش رو
تا دامنت نگیرد دست خدای خوانان ...
نمایش نسخه قابل چاپ
دل داده را ملامت گفتن چه سود دارد
میباید این نصیحت کردن به دل ستانان
دامن ز پای برگیر ای خوب روی خوش رو
تا دامنت نگیرد دست خدای خوانان ...
قربانت....خوب باشی همیشه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلک باکس بگیر باو (sm120)
دو ماهه غیر چند تا کار محسن هیچی نشنیدم ، هم گیلمور البوم داده هم دمی ، ادل هم که یه ماه دیگه میاد (sm174)
اون یه عشق پست مدرن بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یه حقارت پست مدرن بود ! (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدات (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقن خوندم نوشته فقط زبانهای غیر انگلیسی نداره این نسخه بعد گفتم تا نت خوبه بزار بگیرم کاملشو دیگه زر اضافی نزنه . گرچه پی اس بچه بازیه . سیستمم فیفا نمیکشه (sm25)
هایده - زندگی
پلی شد (sm81)(sm50)
پس تو این روزهای سیاه و مریض فقط یه کمی چای واسه من بریز (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خواستیم مثل این روزونبینیم که دیدیم که (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره من که هاردم جا نداره همین بلک باکسو گرفتم (sm120).....آره دقیقا :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]