آخرشه (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
آخرشه (sm50)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرح کاندوم خریدن ِ مجنون!! (sm50)
دیر کردیم و باز هم زود است...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق، یک کافه غرق در دود است
فصل آغاز قصّه این بودست
شرح کاندوم خریدن ِ مجنون!!
(sm50)
نه دلت می برد مرا نه صدات، خسته ام
آه
از تمام جهات
دلخوشم به کدام راه نجات؟
من ِ زیر ِ کتاب ها مدفون
هرچه از «هیچ» رنج می بردم،
بغض خود را به زور می خوردم
داشتم ذرّه ذرّه می مردم
(sm50)(sm50)
هنسفری Wol 100
ممه قیمت به روز ممه چنده الان(sm2)
دیوث ها چند وقتی نیستم تا ببرمتون پستو گنده لات شدین یکی یکی خودتون بیاین پستو (sm51)میلاد الدنگ پستو اب جارو کردی(sm2)
(sm39)(sm157)(sm90)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
محیط فرهنگیه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm2)
نه دیگه از اینا گوش نده ....... اینا خیلی انجراف داره (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو برو شهرام شب پره تو گوش کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای قشنگ تر از پریا تنها تو کوچه نریا
بچه های محل دزدن عشق منو میدزدن (sm2)(sm2)
دوستان ........
شب عالی، متعالی (sm50)
Attack on Titan Part 2 2015 (sm27)
با تمام وجود غمگینم مثله وقتی که زن نمی سازه
مثله وقتی که دوست می میره
مثله وقتی که تیم می بازه
با تمام وجود غمگینم ، مثله اوقات تلخ تنهایی
فکر کردن به *** با رویا
شرم احساس زود ارضایی
با تمام وجود غمگینم ،لوله تریاک زیر این تخته
دست و پاهامو با طناب نبند
ترک اعتیاد واقعا سخته
با تمام وجود غمگینم
مرگ جزیی از آرزوم شده
بهتره شعرمو شروع کنم
باز سیگار من تموم شده
با تمام وجود غمگینم
با تمام وجود غمگینم
(sm50)
حذف مو تن ِ زن ِ «تختی»
کشف یک جور راحت از سختی
بحث در معضلات خوشبختی
سریال جدید تلویزیون
(sm1) وقتی داد میزنه میخوام بمیرم (sm178)
آهنگ جدید Bon Jovi (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز از یک گذشت سرعت شد 30 کیلو (sm1)(sm178)(sm1)
چرا نگفتی تو که دیگه دوستم ندارینقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خوای تو گلدون قلب من خنجر بکاری
تو آینه ی چشمام هنوزم عکس تو پیداست
از بس که هر روز هی گریه کردم اشکام یه دریاست
بی تو می میرم من یه روزی تو شهر غربت
می رم دوباره از شهر تو من با قلبی پر از محنت ..
(sm50)
شرمنده نکن معرفت (sm127)
توقع زیادی ازش نمیره - کلا همیشه کاراشون اینجوری بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مزخرف... (sm50)نقل قول:
خسته ام؛
مثل در آغوش
کســی جا نشدن ... (sm50)
ای بابا چرا اینجوری شد .. (sm74)نقل قول:
خو زنگ بزن پیگیر باش .. (sm98)
البته زنگم بزنی یه مشت چرت و پرت تحویل آدم میدن بی پدرا (sm3)
خانمان ســوٖز شـود آتـش آهی ،گاهی
نالهای می شکند پشت سپاهی،گاهی ... (sm50)
آلبوم شهیارِ جان پلی شد ... (sm81)
شیر تو این شانس... (sm172)نقل قول:
فردا میزنگم... (sm50)
در مُردگان ِ خویش نظر می بندیم با طرح ِ خندهیی،
و نوبت ِ خود را انتظار می کشیم
بی هیچ، خندهیی ... (sm50)
ای بابا دارم میگم الان بزنگ الان ساعت رایگانه سرعتت اینجوریه (sm102)نقل قول:
الان باید زنگ بزنی دیوث (sm2)
فردا زنگ بزنی میره رو خطت میگه مشکلی نداری سرعتا باز میشه فردا ..
الان باید بزنگی حالا اگه فهمید (sm98)
زنگ بزن 1525 اگه شعر گفت قطع کن زنگ بزن پشتیبانی مرکزی
پشتیبانی 24 ساعته ست خیر سرشون (sm3)
اگه اینجوری بخواد تو ساعت رایگان ادامه پیدا کنه با این سرعت ارزش نداره دیگه بهتره آسیاتک بگیری
امشب شب ما سحر نداره(sm222)
(sm2)
(sm2)نقل قول:
حالا باز خوبه ما شب و روز سرعت رو 400 هه (sm59) ولی این بدبخت بعد از 2 روز خوشحالی زدن تو ذوقش نامردا (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کسی ؛کام دلی آورده در کویت بدست...
ما هم آخر در غمت خاکی به سر خواهیم کرد ... (sm50)
در اوج یک آرامش
خاطره رو سر بکش
همین لحظه رو دریاب
مثل شراب ناب ... (sm81)
حستم خسته میفهمی؟! (sm120) این موقع شب فقط میتونم یه جا لش بشینم به بدبختیام فک کنم حوصله ی زر زدن ندارم با این دیوثا (sm120)نقل قول:
این همه طول کشید تا به این برسم حالا ایجوری شد (sm172)نقل قول: