ساندرلند قطار پارک کرده بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری 8 تا از ساوهمپتون خورد آخه (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
ساندرلند قطار پارک کرده بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری 8 تا از ساوهمپتون خورد آخه (sm172)
اقا راستی پاتوق قمارای فنلاندو پیدا کردم (sm2)(sm135)
یه استاد هم پیدا کردم شاگرد خوبی شم کم کم جاشو میگیرم (sm120)
با ۳ یورو خوبه شروع میشه تا ۱۰۰۰ یورو رو میشه زد میگن (sm59)
میشه چار میلیونو پونصد حدودا ، بعد دیگه تو اوج خدافظی میکنم (sm2)
از بس پویت عوضیه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلو هیچ تیمی این طور بازی نمیکنه...جتی جلو سیتی هم نه
فقط جلو چلسی...عقده داره انگار....شایدم فکر میکنه امتیاز بگیره از چلسی بعدا رومن میارتش چلسی (sm120)
دیدی اشغال چه کار میکرد کنار زمین؟؟ خب بی شرف خوبه خودت تو چلسی بودی!!
شبمونو خراب کرد....من دقیقه 60 گفتم مساوی میشه فقط دعا کردم نبازیم...(sm27)
ما رُ دوست نداره (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتش است یه دستی بر روی وب شعر هایم بکشم (sm59)
قمار اخر عاقبت نداره نکنید(sm50)نقل قول:
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77)واااااااای (sm30)
(sm50)نقل قول:
یه جور کنار. زمین استرس داشت انگار فینال چمپیونزلیگه (sm120)(sm3)
(sm118)