بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی البومارو بهش میدن
سیاست خودشه نمی زنه
من ساعت 9 آلبوم دستم بود فک کردم سینا میگره میزنه امیر ..
بعد اومدم دیدم سایت ریده از آلبوم هم خبری نی ..
آلبومی هم نداشتم همرام که آپ کنم خونه بود !!!!
(sm2)
گفتم که صاب شرکت بچش تو آلبومه کم نمیزاره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامتین خدا لعنتت کنه اون آبه بود تو کیفم آلبوم توش بود درآوردم دیدم خیس آب شده !!!! (sm2)
بابک صفرنژاد منظورش همین دریا بود آیا
ایمان قیاسی معذرت خواست از هوادارای محسن (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت 9 خریدمش رفتم کلاس ..
(sm70) دوباره با حامتین رفتیم یکی دیگه خریدم دادم بهش هدیه !!!!
(sm70)تعداد پخش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]