زدم به PC به خدا هر آهنگی رو پلی کردم یعنی فقط بم خالی زیاده (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زدم به PC به خدا هر آهنگی رو پلی کردم یعنی فقط بم خالی زیاده (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه از پشت زدم (sm50)نقل قول:
الان دیگه برش داشتم گذاشتم داخل جعبه برادرم گفت بدش به من دادم (sm2)
باشه بعدا تست میکنم البته شاید به گوش تو به نظر تو خوب بیاد ولی به نظر من صداش خوب نیست نه اینکه واقعا خوب نباشه چراخوبه ولی خب صدای بم به نسبت تریبل خیلی زیادهنقل قول:
و همین دلیلم باعث میشه گوشت اذیت بشه ..
ولی این برنده که گفتم یعنی مطمئنم که چیز خوبیه .. اون هدفون به نظرم بیشتر به درد گیم میخوره تا موزیک
ولی دیگه نمیدونم بگیرم یا نه
ساند کارد والا زیادم قدیمی نیست و هنسفری کوچیک فابریک مال گوشی زدم قشنگ ج داده صدای عالینقل قول:
به خاطر همونه میگم سمت این برند لاجیتک برم چون این محصول متفرقه نیست
مشکل نرم افزاری هم نیست بابک عزیز چون به گوشی هم زدم همین صدا رو میداد (sm10)
باشه برو منتظرم قربانت (sm50)(sm127)
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته اس میفهمی؟ خسته
من جرمی نکردمو محکوم میکنی
دستامو از خودت محروم میکنی
ما عاشق همیم پس مشکل از کجاست
ما عاشق همیم این کل ماجراست
- (sm50)
ما عاشق هم بودیم
حسی که یه عادت نیست
از من که گذشت اما
این رسم رفاقت نیست(sm50)