(sm81) دیوث ها (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81) دیوث ها (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غزلصدا فوق العاده ست ... (sm81)
Diary Of A Chambermaid ... (sm50)
پشت لبخند 3 در چهارت نت عقب مونده داری (sm50) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا اون 2 شب هم که سرعتت بالا بوده زدی تو کار فرهنگی هنری اینام اومدن محدودت کردن (sm2)(sm51)
با توام ای ماه پاره ،چشم و ابرویت کجاست
باد میآید به سویت، رقص گیسویت ، کجاست
آن تبسّمهای شیرین، آن نگاه آتشین
آن همه نازک خیالیهای ابرویت ،کجاست
بعد از این ، در زیر بالم ، لانه دارد آسمان
راستی ای آسمان ، خیل پرستویت کجاست
ناگهان در کوچههای دل ،کسی فریاد زد
وعدهگاه دوستی ، انفاس شببویت ،کجاست
زخم دارم ، بیشمار از دوستانی ، ناشکیب
ای رفیق مانده در دل، نوشدارویت ،کجاست
گفتم امشب تا سحر ، خاموش باشم، ماه گفت
ذکرلاحول و لایت ، بانگ هوهو یت ،کجاست ... (sm50)
سیمین بهبهانی ...
(sm27)
سرعت شد 1.500 (sm172) 2 ساعت هدر شد (sm172)
(sm25)(sm70)نقل قول:
خوبه باز خدارو شکر .. (sm59) دیشب هم اینجوری بود یا تا صبح ادامه داشت ؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب خوابیدم نمیدونم چطور شد (sm172) نکنه هر شب همینه (sm172)نقل قول:
3 تا 8 هم خوبه میشه 5 ساعت = 30 گیگ (sm59)نقل قول:
پوریا جان سرویست عادیه یا طرح جشنواره تابستونیه؟نقل قول:
فکر میکنم بیشتر شهرها همین شکلیه ساعت 1 تا 3 سرعت محدوده
فقط خبر ندارم سرویسای اسمی بالا مث 6،4 و 8 مگ هم سرعتاشون تو این دو ساعت کم میشه یا این مختصِ 128 512 و 1،2 مگِ
یه ماهه گرفته جشنواره نیست پیمانکم (sm67)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خب اینجوری که نباید یکسره هرشب زیاد دانلود بکنه
اگه حجم دانلود کل چند شب متوالیش از حول و حوش 5 گیگ عبور کنه سریعا وارد بلک لیست میشه (sm25)
بعد تو توصیه شبی 30 گیگ میکنی هادی (sm54)(sm2)
این 2 شب اول 40 گیگ دانلود کرده (sm2) به امتحانش ضرر نداره که . (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار دانلود کنه بنده خدا اگرم دید میره تو لیست پر مصرف .. از شاتلش درش میاره میکنه تو آسیا (sm2)
عشق آن اگر باشد که میگویند
دلهای صاف و ساده میخواهد
عشق آن اگر باشد که من دیدم
انسان فوق العاده میخواهد ... (sm50)
نقل قول:
از دست تو (sm11)
حضرت عباسی من چه قدر گفتم آسیاتک به درد نمیخوره (sm209)
روز به روزم وضعش در حال داغون تر شدنه و داد همه کاربرا در اومده شبانه هم که بماند محدود میکنه
نقل قول:
یا ابلفضل 40 گیگ (sm77)
سقف مجاز یک ماهه رو همین اول کاری پر کرده که (sm25)
(sm2)نقل قول:
خشی که میگه من راضیم .. محدودیت ساعت رایگانم نداره مث شاتل ولی 1 تا 3 فک کنم سرعتا میاد پایین نصف میشه
پس دیگه کدوم شرکت خوبه .. اینجوری که نمیشه (sm3)
این لیست سیاه قانون خاصی نداره ممکنه واسه بعضیا محدود بشه واسه بعضیا هم نه .. (sm120)نقل قول:
نقل قول:
من تنها کاربری که از آسیا دیدم رضایت داشته باشه خشیه
تاپیکش تو انجمن پی سی ورلد هَیُ و حاضرِ خواستی بزارم تا بخونی نظرات و بهتره بگم شکایات کاربرا رو (sm120)
یکی از مهم ترین عوامل محدودیت بستگی به مرکز مخابراتی هم داره .. (sm59)
الان مرکز مخابراتی فجر کرمانشاه سرعتش 200 کیلوبایته الان که پهنای باند محدود شده ..
مرکز مخابراتی عمام که من اونجام 400
مرکز مخابراتی ولیعصر خوبه اونجا محدودیت نداره 1 مگ
نقل قول:
به نظر من برای مشترک جدیدی که چند روزه سرویسش تازه وصل شده قطعا قانون اکثریت شامل حالش میشه
قانون اکثریت یعنی همین محدودیت دانلود یا اینکه حداکثر دانلود (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نه عزیزم اون موضوعش فرق فوکوله (sm46)
من منظورم قانون سیاست عادلانه و محدود شدن در اثر مصرف بالای شبانه رایگانه
نقل قول:
بدبختانه محدودیت (sm2)
نه باو میدانم .. (sm2)نقل قول:
اونو گفتم به خاطر سرعتی که من دارم روی 400 ...منظورم محدودیت سرعت بود (sm2)
محدودیت پهنای باند
کجا کارشون این شکلی بود!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زدن تو کار غم و غصه ..ریدن(sm2)
صدام کن که خیلی خسته م ببین بی صدا شکستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدام کن که خیلی تنهام بزار دستتو تو دستام
(sm50)
هادینقل قول:
برو بده(sm2)
دیگه حرفام نداره رنگینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه تو من میدونم
میدونم
از ابر چشمام بیهوده بارون می باره خوب میدونم
یه یه یه
دیگه باغ آرزوهام
نداره از تو نشونی
نشونی
دل من تنها شده بی تو
نداره یه همزبونی
(sm242)(sm242)
اگه چشمات منو می خواست
پشت پلکات نمی موندم
دیگه این ترانه ها رو
نمی ساختم نمی خوندم
بگو آخه واسه ی چی
پیشم نمی آی خوب من
خوب من
مگه دوستم نداری
منو نمیخوای خوب من
خوب من
(sm50)
(sm50)
عادی 2 مگ...نقل قول:
آخه یکی دو روز اول نبود... تازه دو روزه از 1 سرعت میاد پایین... (sm25)
(sm25)خو این چه کاریه... حداقل یه جا بنویسن که ما نمیزاریم حتی شبونه هم یه آب خوش از گلوتون پایین بره که آدم تکلیفش مشخص شه... (sm35)نقل قول:
این دیوث از اولشم چشم دیدن نت منو نداشت توطئه کرده من محدود شم (sm35)(sm2)
یه سایت حارجکی مرجع دانلود گیم که سریعا بازی های تازه کرک شده رو بزاره اگه داری تو دست و بالت بهم بده...(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
بهترینش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته به طور کلی گیم حرف اولو این سایت میزنه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیم اسپات که واسه دانلود نی... (sm168)
دیوث نمیبینی مگه گفتم به طور کلی ..
الی خاک بر سرت چقد میخوابی ..