باشه میزارم تو دهنت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه میزارم تو دهنت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد نبود یعنی نبینم دیگه؟!!(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین (sm120)مینی سریال خوبیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوال میپرسی ؟! همین الان بدو برو ببین که دیر کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سريالی ميبينين شماها (sm120)
house of cards
سریالی ه واسه خودش
خب نبايد ببينينقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من شروع ميكنم اگر فصلش بهم بخوره ميرم جلو نخوره نصفه كاره هم باشه راه ميكنم
ولي خب كسل و اينا فكر كنم تفاوت ديدگاه داريم
من سريالي مثل ترو ديتكتيو تمام سكانساس بارجويي راست رو مثلا n بار نگه ميذاشتي ديالوگ ها رُ بار ها و بارها تكرار ميكردم تا حتي يك كلمه هم از دستم نره بقيه سريالا هم اين طوره البته
ولي مثلا با صحنه هاي اكشن و خيلي رابطه خوبي ندارم كمدي كه متنفرم و خوناشام و زامبي و فصاي فانتزي هم نميپسندم اصلا
كلا بهترين سريال رُ بخوام انتخاب كنم بريكينگ بد كه همه چي داره
اصن این خندت باعث ترغیب من شد که همین الان برم ببینم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختلافمون فقط وايكينگ دد كه اونم من نديدم و نظري ندارم كلا (sm120)نقل قول:
خون اشام و زامبی جز the walking dead من حرفت رو قبول دارم ولی اینکه بگی کلا این سبکا بده نه من فقط میخوام چیزی نگا کنم که فکرم درگیر شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی اگه حالم از اون فیلم بهم میخوره مسخره ترین طرز فکره دقیقا میشه طرز فکر اونایی که میگن موسیقی سنتی نباید هیچ ساز مدرنی توش باشه و این حرفا
توی موسیقی هم متین دو هنجره راک میده بیرون یعنی باید بگیم دیگه اون هر آهنگی بده چون سبکش راکه من خوشم میاد؟
بعضی وقتا هست که فلان آهنگ هیپ هاپ حتی اگه از امیر تتلو باشه از خیلی از اهنگای پاپ کلیشه ای که میاد بهتره
جدا از شخصیت طرف و این حرفا میبینی خود موسیقیش هیچی نداشته باشه نو آوری داره
توی فیلما هم همینجوریه قرار نیست که دیگه تا اخر عمر فیلم جنایی و اینا نگا کنیم بگیم نه من هرچی که جنبه تخیلی داشته باشه رو نگا نمیکنم
the walking dead جنبه تخیلی داره ولی کارگردانش جوری روش کار کرده که طرف حس کنه واقعیه
game of thrones اژدها داره ولی جوری روش کار کردن که ادم حس کنه اگه همچین موجودی وجود داشت ممکن بود اتش از دهنش در بیاد
با این استدلال هوایی که از دهنش در میاد در مواجه با اکسیژن اینجوری اتش میگیره
یه جا دیگه هم اژدها داره اتشش از توی خشتکش روشن میشه میاد بیرون
هر چیزی رو نمیشه به خاطر یه مورد بگی کل اون چیز بده
اول بگو با هانیبال و دکستر حال کردی تا ببینم چجورِ سلیقت.. به هم میخوریم(sm51)نقل قول:
ﺗﻮﺭﯾﺴﺘﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ ﺳﻔﺮ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺧﺎﻃﺮﻩ ﺟﺎﻟﺒﯽ ﺭﺍ ﺗﻌﺮﯾﻒﮐﺮﺩ :ﻣﯿﮕﻔﺖ ﺩﺭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺭﻭﺳﺘﺎﻫﺎﯼ ﺍﺳﭙﺎﻧﯿﺎ ﻭﺍﺭﺩ ﻗﻬﻮﻩ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﯼ ﺷﺪﻡﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩ ﻭ ﻫﻤﺮﺍﻫﻢ ﻗﻬﻮﻩ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﺩﺍﺩﻡ . ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪﻣﻨﺘﻈﺮ ﺳﻔﺎﺭﺷﻤﺎﻥ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﺩﺭ ﮐﻤﺎﻝ ﺗﻌﺠﺐ ﺩﯾﺪﯾﻢ ﮐﻪ ﺑﻌﻀﯽ ﺍﺯﻣﺸﺘﺮﯾﺎﻥ ﺟﻠﻮﯼ ﭘﯿﺸﺨﻮﺍﻥ ﺁﻣﺪﻩ ﻭ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺗﻨﻬﺎﺑﻮﺩﻧﺪ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﺩﻭﺗﺎ ﭼﺎﯾﯽ ﻭ ﯾﺎ ﺩﻭﺗﺎ ﻗﻬﻮﻩ ﺭﺍ ﻣﯿﺪﺍﺩﻧﺪ ﻭ ﻣﯿﮕﻔﺘﻨﺪﯾﮑﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺩﻡ ﻭ ﯾﮑﯽ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﯾﻮﺍﺭ.ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﺩﺭ ﺣﯿﺮﺕ ﻣﺎﻧﺪﯾﻢ . ﻣﺘﻮﺟﻪ ﺷﺪﯾﻢ ﮐﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﭘﯿﺸﺨﺪﻣﺖ ﯾﮏ ﺑﺮﮔﻪ ﮐﻮﭼﮏ ﮐﻪ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﭼﺎﯼ ﻭ ﯾﺎﻗﻬﻮﻩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﻣﺎﻥ ﭼﺴﺒﺎﻧﺪ ﻭ ﺟﺎﻟﺐ ﺍﯾﻨﮑﻪﺩﯾﻮﺍﺭ ﭘﺸﺖ ﺳﺮﻣﺎ ﭘﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﮔﻪ ﻫﺎ ﺑﻮﺩ. ﺩﺭ ﺫﻫﻨﻤﺎﻥ ﻫﺰﺍﺭﺍﻥﻓﮑﺮ ﺑﻪ ﻭﺟﻮﺩ ﺁﻣﺪ ﮐﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﭼﯿﺴﺖ ﻭ ﺍﯾﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﯾﻌﻨﯽﭼﻪ؟ﺩﺭ ﺍﻓﮑﺎﺭ ﺧﻮﺩ ﻏﻮﻃﻪ ﻭﺭ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﮐﻪ ﺁﺩﻡ ﻓﻘﯿﺮ ﻭ ﮊﻧﺪﻩ ﭘﻮﺷﯽ ﻭﺍﺭﺩﻗﻬﻮﻩ ﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪ ﻭ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﯾﮏ ﻗﻬﻮﻩ ﺩﺍﺩ ﺍﻣﺎ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺟﻤﻠﻪ "ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﺑﯽ ﺯﺣﻤﺖ ﯾﮏ ﻗﻬﻮﻩ ﺍﺯ ﺣﺴﺎﺏ ﺩﯾﻮﺍﺭ "ﻭ ﭘﯿﺸﺨﺪﻣﺖ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﮐﺎﻏﺬﻫﺎ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﻗﻬﻮﻩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺍﺯﺭﻭﯼ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﭘﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩ ﻭ ﯾﮏ ﻗﻬﻮﻩ ﺑﻪ ﺁﻥ ﻣﺮﺩ ﻓﻘﯿﺮﺩﺍﺩ ﺑﺪﻭﻥ ﺁﻧﮑﻪ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻣﺮﺩ ﭘﻮﻟﯽ ﺑﮕﯿﺮﺩ.ﻭ ﻣﺎ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﻧﺪﯾﺸﻪ ﺍﯾﻢ : ﻓﻘﻂ ﻣﺎﺑﻪ ﺑﻬﺸﺖ ﻣﯿﺮﻭﯾﻢ ...جهاني اينگونه ام ارزوست
هانیبال ندیدم هنوز دکستر دو فصل دیدم فوق العاده بودنقل قول:
خوبه اينا هم رفت تو اولويت هانقل قول:
اره سليقمون خيلي نزديكه فقط تو انتخابات بيشتره ولي من محدودترم مثلا كمدي و خوناشام اصلا نميبينم
هانيبال رُ حتما ببين سريال خوب و خوش ساخت و البته هيجان و تعليقم بالا
ادم خورم سلیقم نیست کلا نیم گوجی (sm2)نقل قول:
پیچ اشتباه یه موضوعی داشت از یه طرف دیگه خیلی با دقت نشونش میدادن قشنگ بود امتیازشم به خاطر امثال تو پایینه وگرنه توی سبک خودش حتی از اره هم بهتره
چون موضوع داره خیلیم هیجان داره واسه قیافه های اونا و اینکه چرا شخصیتشون اینجوریه هم یه دلیل قانع کننده گذاشتن که دیگه طرف نگه اینا
از فضا اومدن که غیر قابل باور بشه
جالب بود (sm93)
اوه بیخیال بابا کلا فیلم نبینین جز علافی وقت و خوروندن ی سری اراجیف به مغز هیچی دیگه نداره وسلام
من مگه خون آشام میبینم ! ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لیست سریال هام برا درخواستی ها (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیای سوفی(sm180)
بچه ها بهم پیشنهاد کاری شده آیا قبول کنم و این میز و صندلی رو ترک کنم ؟! (sm30)
البته سریال هایی که تموم شدن رو فعلا پاک کردم
اونایی که خوب بودن رو هر وقت هارد گرفتم با کیفیت 720 آرشیو میکنم
(sm98)
عسل تو هم چند تا سریال پیشنهاد کن (sm177)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره،ميخوای مشقای تو رو هم بنويسم؟(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب من کلا دید تعصبی ندارم هر سریالی رو به یه دلیلی ممکنه نگا کنم ولی سریالایی که کلا فقط جنایی هستن و فقط میخوان کارشون رونقل قول:
روی دیالوگ پیش ببرن اصلا به سلیقم نمیخوره
حتی سریالی مثل game of thrones هم با اینکه دیالوگ هایی داره که میتونه حتی توی زندگی ادم هم تاثیر بزاره اگه فقط میخواستن روی دیالوگ
مانور بدن و هیجان و اکشن رو ازش حذف میکردن مردم تره هم واسش خورد نمیکردن
اینو کارگردانای سریال هم فهمیدن که اومدن قسمت 9 فصل 4 اون جنگ رو به اون عظمت ساختن در صورتی که توی کتاب خیلی سریع کار وحشی ها رو یکسره میکردن
میخوام سریال سرگرمم کنه بعد فکرمم درگیر کنه دستش درد نکنه
ولی اگه به زور بخوام به خودم تلقین کنم که فلان سریال خیلی خوبه باید صد بار ببینمش نه اصلا اینو قبول ندارم
درگیری فکر بعد از اینه که شخص به سریال جذب شد اینو
game of thrones و بریکینگ بد خیلی خوب تونستن اجرا کنن
اررو فقط قسمت ارتباط برقرار کردن راحت رو تونسته درست اجرا کنه وگرنه دیالوگ سنگینی نداره
واکینگ دد همون قسمتای فانتزیش چون تونسته یه جورایی به مخاطب بقبولونه که ممکنه همچین اتفاقی بیوفته و باعث میشه ادم همزاد پنداری کنه
باعث میشه ادم جذب بشه وگرنه اونم دیالوگ های سنگین ندارن
ولی یه سریال میبینی اول تا اخر داره واسم ... شعر سنگین میگه مگه منتقد سینمام بیام خودمو جر بدم بگم باید اینو بفهمم این سریال خوبیه اگه من نفهمم مشکل از منه
من مخاطب یه فیلم یا سریالم هدفم اینه اول سرگرم بشم اگه بقیه موارد رو هم داشت ممکنه بشه بهترین سریالم اگرم نداشت حداقلش اینه که سرگرم شدم
دونگی ، آقای گرفتار و .. (sm98)نقل قول:
كلا وحشتناك با هم اختلاف نظر داريمنقل قول:
نوشته اصلی توسط john_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگفتم هرچي جنائي خوبه و هرچي اكشن بده
نه تو جنائي هم خيليا هست مزخرفه به قول خودت تو فانتزي هم يكي مثل گيم اف هست
كولي گفتم تقريبا مخاطب اينا مشخصه مثلا خوناشام و كمدي ووجود زامبي معمولا خيلي جدي نيستن از اون ور جنائي ها و معمايي ها خوش ساخت ترن
هدف اصلي همون سرگرمي ولي من شخصا با جنائي و مهما و پلايي خيلي بيشتر سرگرم ميشم و درگير موضوع ميشم تا مثلا بزن بكش و خوناشام و
مثلا مفهوم زامبي وتخون اشام كلا واسه من حل نشدست واسم جا نيفتاده خب حالا تو بگو بهترين وقتي يا اصلا مشكل دارم چي ببينم؟؟
كلا هر جي موضوع سريال به واقعيت نزديك تر باشه من بيشتر ميپسندم ژانر محبوبم تو فيلم و سينما و سريال هم تريلر يا دلهره اور
كلي هم نگفتم ولي اون ارو رو ديدم كه ميگم سريال خوبي نيست حداكثر متوسط و اين كه تو ميارين كناريايي و ميگي اونا به درد نميخوره و اين ادم ُ سرگرم ميكنه حركت قشنگي نيست
راجع به خوب و بد هم نظرم همونه ادمش مهم نيست كيفيت اثر مهمه
همين الان از تو بپرين كدوم سبك موسيقي بهتره چي ميگي ؟؟ به صورت مصداقي نه كلي
خب معلومه يه برتري هايي هست و تو سينما هم همين هست
واسه همين اكشن هيچ وقت نميشه با درام مقايسش كرد
(sm177)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوهاری در قصر ، جومونگ و ... (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
باو اینا کین دیگه (sm172)
باید بزارن اینارو تایپ و تکثیر (sm25)
خجالت بکش با این سنت (sm98)نقل قول:
تموم شدی؟(sm70)به سلامتینقل قول:
(sm98)نقل قول:
جز اينم ازت انتظار نداشتمنقل قول:
لیست دادم ها ، هوووووووووییییییییییییییی یییی (sm177)
بشین تو هم تایپ کن شونصد خط مثل اینا از فیلم و سریال بگین(sm98)نقل قول:
برا دوستام دانلود شاید بکنم اما دور تند هم نمیبینم ، یه چیزی در حد مجید خراطها در نظر بگیر (sm2)نقل قول:
فعلا دارم فوتبال میبینم (sm132)نقل قول:
ديالوگ يعني چي؟؟نقل قول:
سرياب جنائي معمايي پلاست يه خط داستاني داره كه باو ميره جلو
مثل پازل ميمونه
تو فضاي أرام و فكري دوست نداري بيشتر فضاي شلوغ و اكشن دوست داري معلوم شد ديگه
سرگرمي خوبه ولي يه مخاطب جدي بايد از اين سطح عبور كنه و انتخاباش يكم دقيق تر باشه
به هر حال كافيه ديگه بحث