به من چه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه امام علی هم فرمودن دخترا همه ناقص العقلن (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
به من چه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه امام علی هم فرمودن دخترا همه ناقص العقلن (sm70)
سیکتیر
لا اله الا الله بچه نذار یه چی بگماااا (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من چه یکی دیگه گفته (sm120)نقل قول:
حالا چرا ناراحت میشی....این همه زن با همین میزان بهره هوشی در طول تاریخ پدر مردا رُ دراوردن (sm59)
به خودتون بخندید (sm2) ناقص العقل بودن بهتر از همدانی بودنه(sm59)
من و تو یه عمرِ دو تا خطِ صافیم !
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
یعنی هردوتون درازین؟ (sm2) فقط طول دارین ؟(sm2) پس عرض چی؟ (sm2)(sm2)
والا از قدیم گفتن عقل که نباشد جان در عذاب است(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد یکی این حرفٌ بزنه که خودش تو یه منطقه اصیل میشینه نه شما دوست عزیز (sm59)
اصالت به منطقه زندگی نیست به منطق زندگیه(sm59) بعدشم نزار بگم دم خونمون رودخونم داشتیم اصالتمون رفت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) کابوس وار ترین شب زندگیم گذشت (sm50)