تو هم با اسلام مشکل داری ولی روزه میگیری (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو هم با اسلام مشکل داری ولی روزه میگیری (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنار این گاو محترم قر بده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)مشکل اینه که ما عادت داریم همیشه از یه ور بیوفتیم هیچ وخت وسط رو نمیگیریم
عزیزم من اینا رو برای خنده میذارم وگرنه من خودم از این یارو خوشم نمیادنقل قول:
تازه تناقض چیه مگه اواتار قبلیم چه مشکل شرعی یا اخلاقی ای داشت که برداشتی پاکش کردی؟کلید کردی رو اواتار من
اواتار قبلی من چه مشکلی داشت در دو سطر توضیح بده(sm173)نقل قول:
منظورت دستور زبانش غلطه پ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شعار نده (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودمم هزار تا گند کاری میکنم ولی ....(sm50)
نتیجه میگیرم خودمم مشکل دارم (sm50)
درسته برو بخون(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تشنه باشم میرم یه جایی میخورم که اون نبینه (sm50)نقل قول:
همه مشکل دارن هیچ ** بی مشکل نیست اگه اینو هم شعار حساب نکنی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]