من حتی به تماشاگرای بازی هم شک دارم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
من حتی به تماشاگرای بازی هم شک دارم ...
همونایی که فاز برداشتن و میان اینجا شلوغش می کنن و کتاب می نویسن و می رن ..
امروز واقعا به گا سگ رفتم از خستگی برم یه شن دقه ویچر بیبینم بخوسبم ..
خواب ، خیانت است به شب ...
گاییدم شب و که هرچی میکشیم از دست شبه ..
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم تایید شده فردا میاد؟
امیر تو یه اهنگ لو بده فوقش شماره کارت اسس میکنی یوسف 2 بده اخ کن بیاد
گاوو بیبین دهنشو نمیبنده فرذدا سر آلبوم موزن همین کسشرارو بیگی بهت تجاوز میکنم خفه شو ..
مانکن پلی ..
یزدانی ناموسا ریده بود یه دور پلی کردم ..
استرس موزن .. (sm172)
اخه هی تاخیر میخره البوم مثل سیزده شده نترس من دوست نزدیک محسنم
علی هاشمیم دوست محسن بوده همکلاسی و دوست شفیق من بود
رضا یزدانی در حد خواننده های در پیت امروزی هم نیست....
شیژوری آلبوم موزن که 60 دقیقه بود شده 46 دقیقه ..
شک نکنید کات کردن آلبومو تنظیم ژدید بهونهس ..
انتشار هر یک از قطعات یا کل آلبوم جدید محسن چاوشی در فضای مجازی، چه در وبسایتها و چه در کانالهای تلگرامی و دیگر شبکههای اجتماعی، بر اساس قوانین کپیرایت داخلی و خارجی منجر به مسدودسازی پلتفرم ناشرین خواهد شد
بیاین برین تو فوکم ..
موزن این آخرین باره که من واس تو انرژی بذارم تومام ..
دادی بیرون گوش میدیم ندادی بیرون به فوکم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه هم از توبره بخوری هم از آخور. یا طرف مردم یا طرف اینا. اگه طرف اینایی دیگه الکی ژست مخالف برندار و خوزستان بخون، بگو چشب.
(sm51)
یادش بخیر روزا و شبای قبل آلبوم چه خاطراتی داشتیم اینجا
سر این آلبوم انگیزه ای نذاشته
بعیده کار شاخی زده باشه
از کوجا انقدر مطمعنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
(sm54)
شت (sm120) خودشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدم نحس توعه پکی پس .. (sm120)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک 2 رو دلم نمیاد پلی کنم .. (sm50)
هادی حسینی حقشه
این خود محسن بود البومو لو داد؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول گوش کردی ببین کیفیتش چجوریه(sm120) منکه دلم نمیاد تا نخرم گوشش کنم(sm25)
نقل قول:
320 خروجی نهایی .. (sm120)
من حس ندارم پلی کنم احتمالا بندازم رو فلکی شیزی ..
امشب، حضور هادی حسینی تهیه کننده آلبوم در گپ اتحاد به بهانه دور همی به مناسبت شب قبل از آلبوم و گپ و گفت با هواداران
(sm2)
الی خدا تو رو بوکوشه دیوس فوکم دهنت ..
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان آلبوم عشقت لو رفت(sm70)(sm2)