من عاشق عکسای خانوادگیم اصن (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من عاشق عکسای خانوادگیم اصن (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب ضایعی کرد (sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)
منو میگه ها (sm70)
پ.ن عاقا ما یه دایی داریم تو خونه خودش یه مغازه داشت میساخت ، عاقا هر کی ازش میپرسید بسلامتیه چی میخوای بزنی؟
میگفت معلوم نیست ، میگفتیم مغازست؟ میگفت معلوم نیست ، عاقا تا کاشی کاری داخلش رفت جلو میگفتیم سوپــ.ری میخوای بزنی دیگه میگفت معلوم نیست چیه شاید انبار یا سوئیت درستش کردم ، عاقا کرکره زد باز میگفت معلوم نیست چیه ، آخر سر همون سوپــ.ری زد که ما از اول میگفتیم و خودش میگفت معلوم نیست (sm70)
دوست داشتم
از تو دروغی بشنوم
زیرا انسان
تنها
زمانی دروغ می گوید
که ترس از دست دادن چیزی او را آشفته کند.
-اورهان پاموک
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این شعرارو از کجات در میاری؟؟؟!(sm132)(sm127)
احتیاج که زهرمارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عسل تویی(sm127)(sm120)
عشقی تو(sm127)
من فقط عاشق اینم، بگی از همه بیزارینقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو سه روز پیدا م نشه، باز ببینم چه حالی داری(sm2)
اینجور که معلومه داییت دوست داره ادم مرموزی نشون بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گور بابای همشون (sm120) ارزش بیزار شدن هم ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو عشقه (sm127)