کل سالو اهنگ نداد احتمالا نگه داشته یکشنبه شب بده که ضربه ی نهایی رو به من وارد کنه تا امتحانه دوشنبه منو به باد بده
نمایش نسخه قابل چاپ
کل سالو اهنگ نداد احتمالا نگه داشته یکشنبه شب بده که ضربه ی نهایی رو به من وارد کنه تا امتحانه دوشنبه منو به باد بده
(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای من که چند ساله عادت کردم نه (sm128)
ترکای ترنس با تایم متداول 7،8 دقیقه 17 تا 20 مگ حجم دارن بعضا تا 5-24 مگ هم مورد داریم (sm120)
ها چرا دیگه اولش یه نت خیلی کوتاه پیانو نواخته میشه بعدم ترومپت وارد میشه .. (sm179)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
موفق باشی تو امتحانت انتها جان (sm176)
موفق باشی داداش...نترس اگه آهنگو بده یا پنجشنبه میده یا جمعهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه موضوع
داریم به شبای قدر و عزاداری نزدیک میشیم. احتمال آهنگ دادن توی اون روزا خیلی کمتر میشه
دیگه این هفته اخرین هفته ی امیده
شبای قدر دو هفته دیگست.ویدئو همین هفته پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahab_Persia [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
فربد آهنگی که دادم دووم آورد یا شیفت دیلت شد رفت؟! (sm59)نقل قول: