لااقل مرغ هم نشدی چه سحرخیز بودنیه آخه فقط خوابیدنت شبیه به مرغاس ..
نمایش نسخه قابل چاپ
لااقل مرغ هم نشدی چه سحرخیز بودنیه آخه فقط خوابیدنت شبیه به مرغاس ..
الان خروس خونه ما داره آواز میخونه ..
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بده (sm2) تو فقط دعا کن محدودت نکنن شبی بیشتر از 1 گیگ نتونی دانلود کنی (sm35) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان تلگرام خلوته گیگ به گیگ زدم دانلود چه حالی میده .. :l
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر (sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث 40 هزار تومن میدادی جشنواره .. اون بهتر بود 20 گیگ یک سالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم بعدا طرح میذاشت بسته ترافیک با 40 درصد تخفیف
2 تا 7 رایگان نامحدود
دلم تنگه ازین روزهای بی امید
ازین شبگردی های خسته و مایوس
ازین تکرار بیهوده دلم تنگه
همیشه یک غم و یک درد و یک کابوس
دلم تنگه برادرجان
برادرجان دلم تنگه .. (sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
چشم ماهو در میارم
یه نبردبون میارم
عکس چشمتو می گیرم
جای چشم اون میزارم
آفتاب و ورش می دارم
واسه چشمات در میذارم
از چشام آینه می سازم
با خودم برات میارم
اگه چشمات بگن آره هیچ کدوم کاری نداره
اگه چشمات بگن آره هیچ کدوم کاری نداره
(sm50)
(sm27)
شب آغاز هجرت تو
شب در خود شکستنم بود
شب بی رحم رفتن تو
شب از پا نشستنم بود
شب بی تو ، شب بی من
شب دل مرده های تنها بود
شب رفتن ، شب مردن
شب دل کندن من از ما بود
واسه جشن دلتنگی ما
گل گریه سبد سبد بود
با طلوع عشق من و تو
هم زمین هم ستاره بد بود
از هجرت تو شکنجه دیدم
کوچ تو اوج ریاضتم بود
چه مومنانه از خود گذشتم
کوچ من از من نهایتم بود
به دادم برس به دادم برس
تو ای ناجی تبار من
به دادم برس ، به دادم برس
تو ای قلب سوگوار من
سهم من جز شکستن من
تو هجوم شب زمین نیست
با پر و بال خاکی من
شوق پرواز آخرین نیست
بی تو باید دوباره برگشت
به شب بی پناهی
سنگر وحشت من از من
مرهم زخم پیر من کو ؟
واسه پیدا شدن تو آینه
جاده ی سبز گم شدن کو ؟
بی تو باید دوباره گم شد
تو غبار تباهی
با من نیاز خاک زمین بود
تو پل به فتح ستاره بستی
اگر شکستم از تو شکستم
اگر شکستی از خود شکستی
به دادم برس به دادم برس
تو ای ناجی تبار من
به دادم برس به دادم برس
تو ای قلب سوگوار من
شب بی تو ، شب بی من
شب دل مرده های تنها بود
شب رفتن ، شب مردن
شب دل کندن من از ما بود
(sm50)
برخیزو آن لُنگ را ببر بر سر در خانه بکوب بر طبل شادانه بکوب (sm120)
لُنگیا تبریک بالاخره قهرمان شدید آن هم المپیک(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ژانگ جیک (sm120) فینال المپیک رو ببازی اینطوری بی سابقس (sm120) ژو ژین حداقل یه ست میبرد (sm2) لُنگ خیلی آمادس دیوث اصن تا الان سابقه نداشته یه لنگی اینقد آماده باشه(sm2)
کاملا درسته اما اون مساله محدودیت پهنای باند مشکل منطقه ایه و ارتباطی هم که با بحث ایجاد محدودیت در تایم شبانه نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من سرویسم 1مگِ از اولش که گرفتم همینطور بود دوساعت اول سرعت با IDM هیچ وقت از 170 کیوبایت بیشتر نمیشه ساعت از 3 که بگذره سرعت میره بالا
اکثر کاربرایی که شاتل دارن همین محدودیت براشون وجود داره یه جورایی مث جیره بندی میمونه که ساعتای اول شروع تایم مجانی به شبکشون مثلا فشار نیاد
بحث محدودیت مصرف که کلا جداست شما که 2 مگ هستی به گمونم حداکثر 35 تا 40گیگ بتونی در ماه دانلود داشته باشی اما باید تقسیم بندیش بکنی و طوری نباشه که چند شب پشت سر هم یه دفعه مثلا 10 گیگ مصرف کنی اگر رعایت نکنی اول سرعت سرور خارجی رو میرسونن به زیر 100 کیلو بعدم سرور داخلیُ همین بلا رو به سرش میارن که البته اگرم یه وقت اتفاق افتاد جای نگرانی نداره و با یه ترفند ساده حل میشه
اگر قرار بر این بود که کاری به مصرف کسی نداشته باشن و هر کاربری آزاد باشه نامحدود دانلود بکنه که هیچ موقع نمیومدن به مشترک 128 شون اجازه دانلود با سرعت 1.9 مگابایت تو ساعات مجانی رو بدن |:
هادی خودش عشق میکنه و شبانش نامحدوده (sm2) بهتر بود طرح جشنواره یک ساله رو میگرفتی که مخصوص مشترکین جدیده و این قانون مسخره محدودیت تو سرویسش اجرا نمیشه (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خب منم نگفتم که ارتباط داره .. گفتم مثلا سرعت اینترنت و پهنای باند تو هر جا مختلفه یا همون منطقه ای (sm51)
بعدشم من رفتم اون جشنواره هم که گرفتم اومد گفت هیچ فرقی نداره اینم 4 شب پشت سر هم هر شب 2 گیگ بزنی میری تو لیست پرمصرف کننده ها و سرعتت میاد پایین (sm39)
گفتم اون تو سایت زده رایگان با ترافیک نامحدود دانلود ... دیوث گفت اون الکیه تبلیغاته ..ولی الان محدود نشدم (sm2)
الان اینم مث الی امکان داره که محدود نشه و بتونه دانلود کنه (sm2) حتی خودتم گفتی قبلا ..
حالا بگو ببینم ترفندش چیه .. (sm2)
ببین الان 30 گیگ زده 2 شب دیگه دانلود کنه و مشکلی پیش نیاد دیگه نمیاد (sm120)
نقل قول:
اینو پشتیبانی چرند گفته از خودش، الدنگ فکر کرده خبر نداری خواسته تو رو بترسونه
سرویس تو رو سینجول هم داره دیگرانم دیدم گرفتن و الا ماشالا مشغول دانلودن، اصلا هم تا حالا محدود نشدن و نخواهند شد
آره در مورد همه اعمال نمیشه و شهر به شهر و مرکز به مرکز حتی فرق میکنه ولی این موردُ توجه کن که الی مشترک چندین ساله شاتلِ حساب کاربر قدیمی با کاربر جدید یکی نیست. به هر حال میتونه امتحان بکنه شانسشُ (sm120)
ترفندش اینه که یک پله سرعت سرویس رو ارتقا میدی بالاتر محدودیت تو سیستمشون از بین میره خرجش چند هزار تومن بیشتر نیست، کمتر از 24 ساعت سرعت ردیف میشه و به حالت عادی برمیگرده
(sm120)بحث مفصله کامل نخوندم اگر سرعت پایین شبانه از ساعت یک هستش طبیعیه حدودا 4 یا 5 صب درس میشه اما اگر جشنواره باشی از 2 تا هفته یعنی از سر و تهش زدن اما سرعت اوکی هس
(sm19) ای جان فیلم جدید مامان اژدهاها
(sm120) این پوکت عجیب جای دیدنی خدا رو شکر پوکیدنش مردم اسکل نرن
رفتم حیاط دیدم یه گوشه توی باغچه 4 تا بچه گربه از سر و کول هم بالا میرن .. (sm2)
یه خورده رفتم نزدیک تر دیدم مادرشون اومد دیگه تخم نکردم برم (sm2)(sm30)
(sm2)پیمانکم از حول حلیم نیفتی تو دیگ (sm2) (sm222)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان توام شاتل هستی ؟ (sm51) محدودیت داری ؟! (sm50)
نقل قول:
چـــی؟!! ماشین لباسشویی رو خودت روشن میکنی؟! نه نه خطرناکه
(sm2)
پَ نَ پَنقل قول:
هادی خوابت گرفته مثکه برو استراحت کن
حافظت (sm77)
آها فک کنم گفتی فیبر نوری هستم شاتل یا مخابرات .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا محدودیت که نداری .. (sm2)
(sm50)
(sm182)
(sm51)
(sm50)
مایکل فلپس شناگر سرشناس آمریکایی با کسب یک طلای دیگر تعداد مدال های خود در ادوار المپیک را به رقم غیرقابل باور 22 رساند
(sm81)
پایان همین فناست
شلیک کن رفیق ... (sm50)
پوستر چگوارا
فیلم تریستینا
ساعت 5 با لورکا
بی پیکان طلا ... (sm81)
در اوج یک آرامش
خاطره رو سر بکش
همین لحظه رو دریاب
مثل شراب ناب ... (sm81)
Me before you
زیرنویساش هیچکدوم هماهنگ نیس (sm1)
ساعتِ پنج با لورکا (sm50)
(sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی بود عالی(sm74)(sm127)
محشر بود (sm81)(sm81)(sm81)