برنامه مهربانو ساعت چند پخش میشه؟!(sm168)
نمایش نسخه قابل چاپ
برنامه مهربانو ساعت چند پخش میشه؟!(sm168)
بچه ها کسی آهنگ حصین رو گوش داده ؟
(sm27)
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
15:20 از شبکه 3نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته از روزای غمگین بدون اتفاق (sm50)
اقا یه سایت خوب برای بلوری خام میخام اگه کسی سراغ داره معرفی کنه
- (sm132)
(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
به گزارش مقامهای فرانسوی، یک هواپیمای مسافربری ایرباس ۳۲۰ متعلق به شرکت هواپیمایی "جرمن وینگز"، در جنوب فرانسه سقوط کرده است. و تمامی ۱۴۲ مسافر و ۶ خدمه آن، کشته شدند. این هواپیما از بارسلونای اسپانیا عازم دوسلدرف در آلمان بود که دچار سانحه شد.(sm74)
برای شادی روح احسان یه صلوات بلند و یه دقیقه سکوت
عیدی نوروز 94 چاوشی نیوز / طرح اول
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجای زندگیمی تو..ک من میگردمو نیستی
ی روزی مطمعن بودم پای حرفات وایمیسی(sm81)
چرا رو عکس کلیک میکنی.. عکس رو تو سایز اصلی نشون نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارور میده
(sm50)
درست شد
رو هردوتاش میزنی همون عکس زرد رو میاره(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره بزن حله (sm120)
سرویس کردی(sm2)
(sm70)باو نت من نمیدونم چرا یکی دو روزه اینطوری شده ، همش قطعو وصل میشه
هنوز لود نشده بود لینکشو کامل نداده بود
پارسال پست عیدی خیلی مفصل بود (sm50) با یه عکس و پوستر اختصالصی که الانم آواتارته
صدجا کپی شد تو خبرگزاریا.. موسیقی ما هم تو چندتا پستش زد
الان جدیدا اون پوستر حامدو میزنن بعد اینکه رفت تو مجله بیشتر ازش کپی میزنن (sm50)
چرا امسال نشد؟
کیون گشادی طراحانِ گرامی و البته کیون گشادی خودم که زیاد پیگیر نبودم- انقد رو پروژه ی پایان ترممُ آلبومم فکرم درگیر بود..نفهمیدم کی عید رسید
طراحی چهره ی محسن اصلیش واسه فرداس
خیلی تمیز زده
اهان(sm120)
انشالله رو پروژه و البوم خودت بترکونی(sm10)
منتظریم(sm51)نقل قول:
اونی که تو اینستا محسن هست خیلی خوب طراحی شده
کی کار کرده؟
سحر خیز باش تا کامروا باشی (sm120)
ممه رو لو لو برده احسان(sm2)
علی حجت زده. چاوشی گرافی کاراشو میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرار بود واسه منم بزنه این شهاب رضا گشاد بازی در میاره بهش نمیگه
ببینیم طرح فردا چجوریهنقل قول:
این تا منو نکشه ول کن نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه به تو باشه که لو لو رو هم تیر میکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لولو رو تیر کنم .. تورو چکارت کنم.. لولو میخواست تورو جدا کنه از ممه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصل ضرب المثل اینه: اون ممه دوست(احسان) رو لولو سعی میکنه ببره(sm2)
ممر خاک تو سر تگ گوشه تصویر میزنن نه زیر چکه طرف
اصل ضرب المثل اینه: اون ممه تیر (حسین ) رو لولو سعی میکنه ببره (sm2) به دلیل اینکه تو ممه ای واسه لولو ها نزاشتی (sm2)نقل قول:
کلی زحمت کشیدم جوری تگ رو بردارم که چونه محسن خراب نشه(sm2)
گوشه ی تصویر تو این طرحا راحت طرف کات میزنه میزنه ولی اونجارو نه
بده من تگ رو بردارم هلو (sm120)