ها والا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون تو(sm127) یکم کار کن خسته نشی(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ها والا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون تو(sm127) یکم کار کن خسته نشی(sm2)
چیکا کنم با زبون روزه (sm120) تشنگی (sm54) خوابم بهم ریخته (sm25) سردرد هم روش (sm25) ینی کل سیستم بدن بهم ریخته (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دو هفته دیگه هلاک میشیم (sm81)
روزی 17 ساعتم هست.. دهنم ادم صاف میشه یعنی(sm120)نقل قول:
در کل من واسه خودت گفتم.. زیاد استراحت میکنی.. گفتم یکم کار کنی که مشکل قلبی عروقی پیدا نکنی(sm2)
احسان اهنگ حبیب قشنگ بودا(sm120)
فدا بشم (sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا یادم نمیاد آخرین بار کی دیدمش ، قبلا که اینطوری بود الانشو نمیدونم (sm2)نقل قول:
تنها ارتباط فامیلی که باهاش دارم اینه که تا تکــ.ون میخوره موید چکش که میرسه پسرشه میفرسته پهلوی من که براش کارت به کارت بکنم. خودشو فک کنم یه شیش ماهی هست که ندیدم شایدم که بیشتر (sm2)
عشق و علاقه فامیلی داره ازمون میچکه ، اگه شنا بلد نیستین مواظب باشین غرق نشین (sm2)
لامصب اذان یه دقیقه نمیاد عقب (sm120) 20:45 از روز اول تا الان (sm74) حداقل 8 دقیقه باید میومد عقب (sm120) لامصب ثانیه ها هم مهمه (sm2)نقل قول:
اینطوری نیست ولی اینطوریه (sm2)نظریه یک ساعت کار مفید کارمند در ایران رو از من برداشتن(sm2)(sm2)
حبیب خوب شروع میکنه آهنگو ولی وقتی نعره میزنه و صدای بز در میاره رو اعصابه (sm120)
منم تو فامیل با تنها کسایی که ارتباط ندارم داییام هستن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با بقیه زیاد ارتباط داریم(sm120)
اره دیگه .. تکون نمیخوره(sm2)نقل قول:
1 ساعت رو مطمئنی؟ (sm120)
من خوشم اومد.. کلا علاقمندم بهش(sm120)
حدود یه ساعت مفیدشه دیگه(sm2)نقل قول:
حبیب کمی تا قسمتی ک.خل و البته زیادی خشنه (sm120) اصن حبیب خشن معروف بود یه مدت (sm2) خاکسپاری مهستی یه آی دی کارت بهش داده بودن ، داشت با بیل خاک میریخت (sm2) فقط باید قیافشو میدیدی(sm30)
عجب(sm2)نقل قول:
الان سر کاری یا سر کاری؟(sm120)
سر کارم خونه (sm120)نقل قول: