(sm70) آخی
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70) آخی
من مخالفش بوده و هستم و خواهم بود ولی همش تقصیر این نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیستم علی اصغری همینه ، نگیره و شانس نیاری بیچاره میشی
(sm50)
تو سوراخ موش رفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با همه مربیای ایران مخالفم..یه جلالی یه خورده تکنیکیه که اونم داره میره سمت حاشیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتبالی که گنده هاش اینو و دایی و مایلی باشن فاتحش خوندس
جلالی نمیگن بش میگن مجید کامپیوتر (sm2)
میلیاردی خورد حالا که یه تو بهش گفتن اقا بهش برخورده(sm3)همچین میگه مردم بی فرهنگ انگار خودش اول فرهنگ بوده بعد قلعه شده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
جلالی (sm77) فک میکنه داره پلی استیشن بازی میکنه (sm2)نقل قول:
تا دیروز همین مردمان بی فرهنگ دکتر مهندساشون بودنا (sm2)نقل قول: