(sm2)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بایدم نشناسی معروف شدی دیگه(sm59)(sm25)
مجید خط خطی(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بایدم نشناسی معروف شدی دیگه(sm59)(sm25)
مجید خط خطی(sm25)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سعادتي واقعا نصيبم ميشه (sm2)
چی میگفت حالا زنگ میزد ؟(sm55)نقل قول:
کارت گرافیک 3 میلیونی برا بازی کردن آرزوست
سجاد هستی؟
ژيلت ميخواست كه نداشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم من واجبين استفاده ميكنم (sm2)
من ؟ آره
(sm59)داری طفره میرینقل قول:
ای ناکس
پس تو هم خر بزرگی هستی و م ا ور اوسکول کردی(sm25)(sm120)
مهدی چقد چرت و پرت میگی
قبلا هم گفتم احتمالا اداره اطلاعات (sm55)نقل قول: