فردا تراک پاروی بی قایق رو بازخوانی میکنم(sm176)لحن واقعی رو درک خواهید کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
فردا تراک پاروی بی قایق رو بازخوانی میکنم(sm176)لحن واقعی رو درک خواهید کرد
مینا جون (sm19) بیا که امشب تهنامنقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقرآن نوکرتم پیرلو(sm19)(sm19)(sm19)
از فردا کار های شاهین رو هم من نیز بازخوانی خواهم کرد به جز چند قطعه البته (sm50)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اي جونم (sm19) خوبي نفس؟ (sm134)
منم شعرای مریم حیدرزاده رو دوباره میخونم خخخخخخخخ(sm70)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسي گلي (sm10)
گلی از خودتونه (sm10)نقل قول: