فدای تو . چیکارا میکنی ؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فدای تو . چیکارا میکنی ؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم برم سراغ شعراي شكيلا (sm2)
بی بی بی بی سی (sm50)
جاتون خالی ضبطش چه حالی میده (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا مدا (sm174)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بافتني ميبافتم گفتم بيام يه سر بزنم اينجا ببينم دنيا دست كيه ديدم از خوانندگي داشتم جا ميموندم (sm59)
(sm120)
خیلی دوست دارم یه چیزی ببافم ولی آماتورم تو چی میبافی >؟ حرفه ای آیا ؟ (sm176)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من يه پليور براي پسر بافتم يكي ديگه شروع كردم هر جا گير كنم از خواهرم ميپرسم (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوري تو ؟ (sm39)
ضبط پارو تموم شد (sm2)