مگه تو بخوای جایی شماره بنویسی شماره دوست دخترتو مینویسی ؟ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه تو بخوای جایی شماره بنویسی شماره دوست دخترتو مینویسی ؟ (sm2)
بدون شک کد ملیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشمک مگه من نوشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید تو بنویسی
کلوچه مگه من گفتم تو نوشتی شاید شماره خودشه کی میاد شماره دوس دخترشو بنویسه اخه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولا ما رشتی نیستیم (sm2)
این هر وخت گزارش میکنم من خوابم میبره (sm178)
نکته همینجاس .. !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله مطمئنا رشتی اگه بودی که انقد اسکل نبودی
دوست باشین با هم (sm50)
تو چرا به خودت پنالتی میزنی همشنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه حرف میزنی ، بعد حرف بعدیت میرینه به حرف قبلیت (sm2)
یه سر بزنین تاپیک بغلی اهنگ چدید استاد اومده!!(sm120)
ترانه : مجید خراطها ، تنظیم : دی جی بلک زینگ
(sm81)استادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم تو کارش(sm118)