صداش ب سامان جلیلی می خوره (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
صداش ب سامان جلیلی می خوره (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
یکی از هوادارای شادمهره ولی صدای خوبی داره قبول دارید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره وقتی اوج میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
ملودیه اصلیه وارثه باصدای یکی از هوادارا.صداش واقعا قشنگه.حالا ملودی چطور رسیده بهش معلوم نیست.فک کنم این اولین بار تو دنیاس که قبل پخش یه کار دموش باصدای یکی از هوادارا میاد.خخخخ
با شادمهر همه چیو میشه تجربه کرد.
این دوستمون اگه همون باشه که من فکر میکنم خودش آهنگسازه ملودی رو هم حتما خودش ساخته
منظورت ابولفضل فلاحه؟میگن ملودی اصلیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اون نیست اون صداش تابلوئه