توی دیوث هر شب میای یکی از جمله های منو تایید میکنی میری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
توی دیوث هر شب میای یکی از جمله های منو تایید میکنی میری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تاییدت تو حلق گوینده سخن (sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط به خاطر تو عشقم... (sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان من است او هی مزنیدش(sm118)
زرنگ شدی حرف های تایید دار میزنی خب (sm2)نقل قول:
اهنگه اخره تموم شه میخوابیم ....
تو چون ممه تیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راحت باش لاو(sm127)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو بده دیوث(sm2)نقل قول:
انگار عالیجناب همایونی داره میره بده.. ببخشید بخوابه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها بیا وسط لامصب موقع خواب قرو گیر میده تو کمر (sm118)
زنده باشی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برات آرزوی روزای گرم و آفتابی رو دارم همراه با دلی پر از خوشی و روشنی ..
شب بخیر عزیزم (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرخی سیبش سبزی بیدشمتصل است او معتدل است او شمع دل است او پیش کشیدش
هر که ز غوغا وز سر سودا
سرکشد اینجا سر ببریدش ..... (sm88)
اب من است او (sm25)
غریب و گنگ و بی فریاد ، اجاقی سرد و خاموشمنقل قول:
نفسهام سرد و یخ بسته ، زمستونه تو آغوشم
یه روز تو سینه سردم ، هزاران شعله برپا بود
تنم فانوس شب سوز شبای سرد یلدا بود
یه شب بادی غریب اومد تا صبح بارون به من بارید
نمی شد باورم اما چشام خاموشی مو می دید
منو خاموش می کرد بارون می برد خاکسترامو باد
چشام در انتظار اشک ، لبام در حسرت فریاد
حالا خالی تر از خالی اجاقی سرد و خاموشم
نفسهام سرد و یخ بسته زمستونه تو آغوشم
اجاق خالی و خاموش مث یه قلب بی خونه
یکی با دست آفتابیش تو رگهام خون می جوشونه
می دونم شعله ور می شم می سوزونم زمستونو
می گیرم با سرانگشتم همه نبضای لرزونو
می دونم شعله ور می شم می سوزونم زمستونو
می گیرم با سرانگشتم همه نبضای لرزونو
(sm50)
به انتخاب دو تا عاشقانه از سعدی
به شوق دیدن تو در «دوشنبه»ی بعدی
به هم رسیدن و... آرام رد شدن از هم
طناب ِ پاره شده در روابطی مبهم ... (sm50)
ساعت 2 ترک 2 ...
دیوث رفت استراحت کرد برگشت(sm2)
دارم halloween های ساخته راب زامبی رو میبینم (sm59)
مروح کن دل و جان را
دل تنگ پریشان را
(sm120)نقل قول:
فراتر از مقوا... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قصه داره آدم نگه میداره ولی در کل مقواست - تو این مدت فقط Demolition از نظر من مقوا نبود ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه دردی میکشه عاشق فقط پاییز میدونه
رفتن و رفتن و رفتن
دل به تنهایی سپردن
رفتن اما نرسیدن
لب دریا تشنه مردن
رفتن و رفتن و رفتن
حرفیه که ناتمومه
بغض یه گریه تلخه
که یه عمره تو گلومه
واسه من سفر همیشه
یه کبوتر سفیده
که رو سینه سفیدش
قطره قطره خون چکیده
گفتنی ها رو باید گفت
میگم این حرفو با فریاد
مثل ابرای مهاجر
نمیشم همسفر باد
به سفر من دیگه تن در نمیدم
گریه از درد سفر سر نمیدم
به سفر من دیگه تن در نمیدم
گریه از درد سفر سر نمیدم
گم شدن مثل یه سایه
میون غبار کینه
لب بسته پای خسته
قصه سفر همینه
(sm74)
هضم دلتنگی برای موج آسان نیست
آب دریا بی سبب بالا نمی آید رفیق
یا شبیه این جماعت باش یا تنها بمان
هیچکس سمت دلِ زیبا نمی آید رفیق ... (sm50)
ببینم این کیانوش امشب طلا میگیره حالمونو عوض کنه(sm120)
ساعت چند شروع میشه ؟
هر چند تو این چند سال کسی رو مثل عابدیتی ندیدم که واسه ایران از جون مایه بزاره
2:30 نوشته
از شش جهت مُسخّرِ شیطانم
یک آیه در تمامتِ جانم نیست(sm50)
هنو فرصت نشد ببینم... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شِت (sm81)نقل قول:
واقعا شت(sm74)نقل قول:
چی گفته دیوث.. عجب شعری
آفرین بر تو که من نبودم اما راس ساعت دو ترک دو رو گوش دادی.من به تو میبالم دوستم.اگر هستی شبت بخیر.اگرم نیستی شبت خوش.خواب ببینی
به نظرم تلخ نویس ترین شاعر فعلی ـه... (sm172)نقل قول:
برم بگوشم با یکی یکدونه سیگار تو سکوت و تاریکی شب... (sm50)(sm27)
واقعا شعراش سیاهِ(sm50)نقل قول: