تا حالا عاشق شدی ؟؟ (sm81)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تا حالا عاشق شدی ؟؟ (sm81)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به چه صورت دقیقا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به صورت داگی (sm2)نقل قول:
خو دیوص عادم چجوری عاشق میشه ؟؟؟ یه دختر میبینی عاشق میشی دیگه (sm74)
خب خره چندمدل عشق داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی عاشق طرف میشی واسه ترتیبشو دادن
یکی عاشق قیافه طرف میشی
یکی عاشق پول طرف میشی
یکی عاشق صدای طرف میشی
یکی عاشق هیکل طرف میشی
یکی عاشق خوده طرف میشی
بازم بگم؟(sm2)
به غیر از مورد 1و 3 فرض کن عاشق همه ویژگی هاش شدی (sm74)نقل قول:
حالا گیریم طرف هم عاشقت شد و باهم گرم گرفتید
میخواین موقع تنهایی با هم بشینید دعای ندبه بخونید؟(sm2)
اولیو اصلا نمیشه فاکتور گرفت
والا جونم برات بگه که.تو دخترایی که باهاشون دوست شدم یا میشناختم تک و توک بوده که ازشون در حدی خوشم اومده که برای خودم تخیل کردم که مثلا بخوام باهاش ازدواج کنم چجوری میشه مثلا.حالا این عشق هست یا نیست نمیدونم
اگه در اون موقع حال غریبی مثل من داشتی یعنی عاشق بودی ! (sm74)(sm81)نقل قول:
یه مثلی هست که خودم بعد از آشنایی با منشی ساختم که میگه : اگه بعد از دیدن طرف به جای اینکه اونجات راست شد قلبت به تپش افتاد و عرق ریختی بدون عاشق شدی (sm74)
اخر من نفهمیدم جریان منشی چیه تعریف کن از بیکاری دربیایم
اگه تلگرام داری بیا تا تعریف کنم ! اینجا حال نمیده (sm74)نقل قول:
نه والا استفاده ای ندارم.حالا هم که میخوان کلا ببندنش.
بوگو مجمع بی ریاست(sm2)(sm2)