به تو فکر کردم که بارون بباره
نمایش نسخه قابل چاپ
به تو فکر کردم که بارون بباره
(sm120)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینقد حال میکنم اینجور ادما حرص میخورننقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل صورتشو میپوشوند (sm172)میگیرنش که(sm25)
(sm120)جوونای امروزی این چیزا براشون مهم نیس بگیرنش !
دیشب محسن تا ساعت چار چهارو نیم به وخت شما بیدار بود (sm172) این نمیخوابه اصن چرا (sm50)
«و لهم فیها ازواج مطهره؛(1) برای بهشتیان در آن جا همسرانی پاک و پاکیزه است».نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضمیر «هم» در آیه به همه بهشتیان اعم از زن و مرد برمیگردد، نه فقط به مردان بهشتی.
ازواج جمع زوج به معنای همسر است ،نه زوجه به معنای زن. در آیه دیگر هم میفرماید:
«و زوجناهم بحورعین؛(2) آنها را با همسرانی درشت و زیبا چشم تزویج گردانیم»
در این آیه هم ضمیر به همه بهشتیان برمیگردد. «حورعین» وصف زیبایی همسران بهشتی اعم از زن و مرد است، زیرا واژه «حور» جمع احور (مرد سیاه چشم) و جمع حوراء (زن سیاه چشم) است. واژه «عین» جمع اعین (مرد درشت چشم) و جمع عیناء (زن درشت چشم) است.(3) پس داشتن همسر در بهشت برای مرد و زن مطرح است.
The Last Stand 2013 (sm27)
احتمالا فیلم مزخرفیه ببینم چی میشه .
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی چشم ابی ها کلا رنگیا خیلی چشای سیاه دوست دارن ، ما برعکس (sm70)
قله ی خوشبختی کجاست ؟؟؟؟؟؟؟(sm81)