(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیکه جواب صحیح نداد باید اخراج میشد (sm2)
یه تیکه ام رونالدو باش حرف زد
فک کنم پرسیده حلقوی ه یا نه
(sm2)
(sm120)شکافی ایجاد نکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)پِ پِ مثِ علی صادقی قیافش خنده داره لامصبنقل قول:
گزارشگر صداسیما با هر کی تو یمن مصاحبه کرد پشت اون یکی در میون لپاشون باد کرده بود نمیدونم یه جور نماده یا کلن اینجورن یا غذا دهنشون بود وایسادن بعد اینکه دوربین خاموش شد ادامه بدن به بلعیدن
فقط یکم کلافه ام (sm50)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کد شکلک اضافه شد به لینک (sm70)
تمام روحمُ برای دیدنت به خونه می کشید (sm50)
روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزراشی نوشت آیتالله علی *****ای رهبر جمهوری اسلامی ایران، که با جدیت به دنبال راه حل پرونده هستهای تهران از طریق مذاکره است، از تندروهای ایران خواسته تا سکوت اختیار کنند.
(sm50)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
(sm192)
(sm2)
اه زیرنویس چرا نمیاد .. (sm74)
ای وطن من تو رو میخوام
تو و مردومون خوبت
جنگل سبز شمالت
ساحل داغه جنوبت
سینجول با تی وی رکورد می کنی بعدش با چه نرم افزارایی چیکار می کنی؟
الان مثلا واسه پریمیر 265 اومده؟ که بروز کنم
اگه میخوای 265 ریپ کنی از این استفاده کن ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا تی وی هم من از این استفاده میکنم ..
فیسبوک دیروز اعلام کرد قابلیت جدیدی با نام "در این روز" ( On This Day ) را در اختیار کاربران خود قرار داده است که با نمایش خودکار پست های منتشر شده توسط شما در سال های گذشته، حس نوستالژی تان را شعله ور می کند!
به طور پیش فرض این پست های دوباره به نمایش درآمده فقط برای شما قابل رویت است اما در صورت تمایل می توانید با به اشتراک گذاری آن ها خاطرات خود را با دوستان و عزیزانتان سهیم شوید. این امکان جدید هنوز برای همه کاربران در دسترس نیست و فیسبوک اعلام کرده است فعلا در حال ارزیابی بازخوردهای دریافت شده از کاربران است. اما شما شاید بتوانید از طریق جستجو و یا مراجعه به آدرس [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این قابلیت جدید را فعال کنید. حتی شاید در آیتم "در این روز" در خبرخوان تان برای شما ظاهر شده باشد. در هر حال اگر به زودی بهانه ای برای تجدید خاطرات قدیمی خود یافتید تعجب نکنید.
صدای پات میاد از کوچهء قلبم
کوچه ای که مثل مرگ روز آفتابی سرخِ
مثل میلاد روزِ بعد، آرومِ(sm50)
مفاصل (sm54)
من خواستمت ، به تو هم رسیدم ، تو عاشقم میشی به هم مرسیم ... به دنیا هم اینو گفتم (sm50)
اشترم
سجی فنلانتی دارم میاما (sm120)
وای به حالت اگه یه لک داشته باشه (sm2)
خنده رو از لب این دل ناشاد بگیر (sm81)
بچه ها کسی فول آلبوم Patricia Kass رو داره
شادمهر چرا اینطوری بود ؟ (sm98) چه ملودی بود اخه ؟ (sm98)
امکانات که نیست با سطل اشغال تمرین میکنن (sm2)
زندگی بهتر از این نمیشه
زندگیییییییییییییییییی
روز دیدار اومده
عشق من از راه اومده
روز دیدار اومده
عشق من از راه اومده عشق من از راه اومده
(sm120)
(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
شبیه ساز پرواز
(sm2)
(sm2)(sm2)
به چی می خندینقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد(sm2)
هیچی مشتری چیزی داره سایتت !?؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]