تعریف کن ببینم ... (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تعریف کن ببینم ... (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برم دستشویی ..
دیوص گفتم از عشقت تعریف کن نه اینکه برینی بهش (sm2)
مرتیکه جقی داف ندیدی منشی پنشی یادت بره.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم ایا طرف هم عاشق این شده یا نه.اگه شده که ..........فارابی(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جات خالی اتفاقا امشب با ماشین بابای رفیقم بودیم میخواستیم 4 تا تور کنیم ولی همش با شکست مفتضحانه ای مواجه شدیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ تو روحت (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماشین چی بود و اینکه چجوری شکست خوردیدنقل قول:
منم با رفیقم دمه سوپرمارکتش نسشته بودیم 4 تا اومدن رد شدن سریع کرکره رو داد پایین نذاشتیم برسن به ته خیابون سلام علیکم(sm2)
ماشین سمند بود دو تا عربده کشیدیم دیدیم جواب نمیدم گازشو گرفتیم رفتیم (sm2)نقل قول:
شما بوگو به کجا رسیدی (sm59)
والا من که امروز با سوناتا بودم رفتیم 4 تارو سوار کردیم.هرجوری بود جا شدن لاغر بودن.رفیقم خیلی زبون بازه اونم کارش درسته.
از قبل 2 تا رو انتخاب کرده بودیم بعده نیم ساعت اون 2 تا دیگه رو پیچوندیم و با اون 2 تا رفتیم بیرون یه 3-4 ساعتی.تا پروسه به خونه خالی بکشه حداقل یه 10 روزی طول میکشه