کجا میری ؟ بیا تکلیف اون صد دلاری هارو مشخص کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کجا میری ؟ بیا تکلیف اون صد دلاری هارو مشخص کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون پست رو برای یکی از دوست دخترای سابقم گذاشتم یه ذره حالش جا بیاد.
البته بنده خدا اون کات نکرد من کردم(sm2)
سر جدت بذار بیخوابیم ما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یدونه از اونا بده خودم مثل بنز بهت میدم عزیزم (sm2)نقل قول:
یه دونه ای اونا بدم به این دافای اینستاگرام تا صبح خودشون میدن بدم به تو چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم من اصلا تو نخ پسر مسر نیستم حالا اگه دختر بودی یه فکری میکردم(sm2)
برو دیگه دوست ندارم (sm27)(sm2)نقل قول:
بای فور اور(sm2)
(sm27)
(sm50)
- (sm81)
(sm2)يه بار گفت عاشق يه دختر خوشگلو سانتي مانتال شده ميخواد تورش کنه دو رو بعد گفتمش چي شد گفت يه دختر ديدم خوشگل عاشقش شدم پدسگ خيلي خشگله گفتم قرار نبودتورش کني گفت اون به درد نميخورد که حالا عاشق اين شدم هفته اي سه بار عاشق ميشد جمعه ها استراحت ميداد به خودش(sm2) جن الان ظاهر میشه (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]