چی شد احسان گفتم چند تا اهنگ مث این سراغ داری یا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چی شد احسان گفتم چند تا اهنگ مث این سراغ داری یا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زرنگی(sm2) واقعا کی درس میخونی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلی گشتم یه آهنگ مناسب پیدا کردم(sm120)
با چه ترسی هم کنار اسبه وایساده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته یه سوال هم پیش میاد که آیا کدومشون اسب است ! ؟
همین که رسید خیلی متشکرم ازت !نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه سلامت و تندرست باشی
گفتم که (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
be with you
only you
من آهنگم آمادس (sm2) کجا باید پخش کنم ؟
(sm44)(sm170)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه از کتابش خوشت نیومد بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسم ـت دادم لاشی (sm2)نرین به البوم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه جون کندم ترانه های بهتر نوشتم زرتی یکی از ساده ترین ترانه هام داره وکال گرفته میشه ! (sm54)
چشمای من منتظره یکی بیاد در بزنه
منو به آغوش بکشه حرفای بهتر بزنه
بفهمه عاشق چیم یا اینکه حتی من کیم
بدون اینکه بش بگم بفهمه از چی شاکیم
کسی نفهمیده هنوز وحشتم از تنهاییه
دور و برم شلوغه و از همزبونی خالیه
بس که شکسته قلبمو دچار بن بست شدم
دیگه نمیشه دل بدم حتی به خلوت خودم
راضیم حتی عمر من کمتر از این که هست بشه
یکی بیاد کنارمو اسیر بن بست نشه
شکسته های قلبمو یکی بیاد پینه کنه
چیزی بجز زخم زبون نصیب این سینه کنه