چینی فقط حروف الفباش سخته ریششون که لاتینه زیلد سخت نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چینی فقط حروف الفباش سخته ریششون که لاتینه زیلد سخت نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادامش بدی بهتره(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جسارت کنم و نظر بدم در مورد ترانه ت؟!به نظرم خوب و دوست داشتنی بود (sm176)اما از اين بهتر هم ميشه (sm174)نقل قول:
چینی جدا از حروف الفبا ، مث فنلاندیا با لحن حرف میزنن ولی باز نسبت به فنلادی اسون تره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا برو تو کیونم تو داری با یه آرتیست دارای سبک صحبت میکنیا(sm2)نقل قول:
آلبوم دمی چطور بود؟ البوم این چند وقته زیاد اومد وقت نکردم گوش بدم
در حال آپ (sm2)
خدا ازت نگذره (sm172)
اهنگ دوست داشتم که خونده بودم دست کدومه تون بود(sm2)مال همون فردای انتشار اهنگ بود (sm2)