شب ها دراکولای غمگینی که من بودم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
شب ها دراکولای غمگینی که من بودم (sm50)
فصل 6 چقد رمانتیک شده(sm54)(sm81)(sm50)
(sm50)
اوکی(sm16)
هر چه میکشیم از سنندج است ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایند مردان بی ادعا ...
خیلیا رولف کوهلر رو نمیشناسن ! چرا ؟ چون رو استیج نبود ! اگه رولف نبود این همخوانی ها شکل نمیگرفت . تمام همخوانی ها چقد حساب شده بود ولی حالا توماس ...
کجایی که ببینی چه بر سر مدرن تاکینگ اومد
کجایی که ببینی توماس میره بدل دیتر رو میاره
کجایی که ببینی چه بر سر فرهنگ 2500 ساله ی آریایی ما آوردن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه بدم میاد ازش .... آدم قدر نشناسیه
بعدشم آلبومای قدیمش قشنگ بود الان دیگه به درد نمیخوره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خود پوسترشم هس ؟
(sm128)محسن اون بالا
اصن یکی از دلایلی که میام اینجا همین کل کل الی با سینجول و اشترَش است (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسیار شیرین و بسی خنده دار و دارای جلوه های ویژه بصری(sm120)
جالبه دو روز نیستن دلتنگ هم میشن(sm120)