یعنی انقد دهنمو باز کرده بودم خسته شده بود دیگه اصن یه ذره بیشتر باز نمیشد از اختیار من خارج شده بود منشیه اومد با دست فکمو باز کرده ببین دیگه چی کشیدم (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی انقد دهنمو باز کرده بودم خسته شده بود دیگه اصن یه ذره بیشتر باز نمیشد از اختیار من خارج شده بود منشیه اومد با دست فکمو باز کرده ببین دیگه چی کشیدم (sm81)
(sm60)(sm228)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخوام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام مینا جون فدات (sm19)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشگله(sm132)
خندوانه همه چپ دستن(sm2)
تا با غم عشق
تو مرا کار افتاد
بیچاره دلم
در غم بسیار افتاد ... (sm81)
بی تو باران بزند خیس ترین رهگٖذرم
تا به صد خاطره با چتر خیانت نکنم ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نیومده خوبم اومده (sm147)
اینو داشته باش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نباشم کی بهت میگه که بی تو میمیره
من نباشم واسه کی دلت بهونه میگیره
توی این جاده ی تاریک که تنش رنگ شبه
کی قدم قدم میاد و بی تو جایی نمیره
اون منم ، اون منم ، اون منم ، اون منم
اونی که میگی باهاتم بی تو جون میده تنم
میگه تو نباشی پیشم زیر غصه میشکنم
همیشه مراقبت هست همه جا دنبالته
آره اون که با تو میسوزه و میسازه منم
اون منم ، اون منم ، اون منم ، اون منم
میدونم آخر این قصه زمستونی میشه
سهم هر دومون شبای باد و بارونی میشه
ته این رابطه سرد و سیاه لعنتی
کسی که میبازه و غرق پیشیمون میشه
اون تویی ، اون تویی ، اون تویی ، اون تویی ... (sm50)
اون منم - نیما جعفری ، میلاد بابایی ، میلاد غیناقی
(sm41)(sm60)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm23)نقل قول:
(sm142)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعع وا خواهر چرا (sm2)عین دخترا میمونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی بالخره یه دهه هفتادی یه کاری واسه این مملکت انجام داد (sm120)
کی کِی کجا چگونه چرا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیانوش رستمی دیشب طلا گرفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسنرت علیزاده اینجا نصف سالن هم پر نشده بوده (sm2)
این چیه ستار خونده (sm54)
دمش گرم من که اصلاً امیدی نداشتم بهش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم آهنگای قدیمشو چینده کنار هم یه خزعبلی تف داده یه ملودی هم انداخته روش با تنظیم قرون وسطی داده بیرون(sm120)نقل قول:
دلم نمیاد کاراش رو مقوا بخونم ولی واقعا مقواستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون چی بود داریوش خوند (sm54)
اسما رو ببین : محسن شیر علی ، وحید پویان ، حمید نیکو گرنقل قول:
با این عوامل مقوا که هیچ ، کاغذ کاهی هم در نمیاد (sm120)
نخونید دیگه مگه مجبورید سادیسم دارید گند بزنید تو خاطراتی که یه نسلی ازتون داره بسه دیگه (sm25)
به من نگو دوست دارم که باورم نمیشهنقل قول:
نگو فقط تو رو دارم که باورم نمیشه... (sm50)
نگو (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب غلطی کردیما 50 تومن که داده بودم کاش 10 تومن اضافه تر میدادم جشنواره میرفتم (sm1)
کلی سریال و فیلم عقب مونده رو تو این 5 روز بالاخره گرفتم (sm118) یه چن تا دیگه مونده اینا هم تموم شن دیگه دانلود خاصی ندارم... تا اونموقع محدودم نکنن دیگه حله... (sm50)
خواب (sm81) تازه تایم دانلودم شروع شده بود که خوابم برد (sm81)نقل قول:
کاری داشتی؟! (sm19)
مبارکه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتم انتظارشو نداشتی (sm2)
(Aaron - U-Turn (Lili (sm50)
محسن شیرالی ترانه سرای همین خوبه ابی تشریف داره - بعید بود ازش همچین ترانه اینقل قول:
میخواستم تو شادی ممه شریک شیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح گفتم مشکل لس آنجلسی ها همین من من ها شده .. آی من فلانی هستم آخر عمری میخوان کلاس بزارن .. کسر شان میدونن با هم کار کنن .. ظاهراً میان کنار هم عکس میگیرن به به چه چه میکنن ولی چشم دیدن هم رو ندارن ... یه جوری احساس عقل کل بودن بهشون دست داده ... غرور رو بزارن کنار دوباره با هم کار کنن بازم میشه به موسیقی لس آنجلسی امید داشت ..نقل قول:
(sm2)نقل قول:
اونم به خاطره ملودی شادمهر بود که گرفت (sm120) وکال خوبی گرفته بود از ابی تنظیمشم جالب بود گرفتنقل قول:
در کل داخلیا آفات زیاد داریم(sm120)
مشکل اینجاست که در حال حاضر مثلا بزرگای موسیقی ایران که تو خارج از کشور زندگی میکنن قدرت تفکرشون رو از دست دادن فقط دننال کار مفت میگردن هر کی هم هر چی براشون میفرسته میخونن - وقتی شماعی زاده هنوز بعد نزدیک 40 سال دنبال پول خونه اش تو ایران باشه دیگه نباید از بقیه انتظار خاصی داشت همشون دنبال پولن خواننده ها هم نمیخوان پول بدن میان با اینا کار میکنن اگه کار گرفت که گرفته اگر هم نگرفت که میان میگن با داریم با جوونا کار میکنیمنقل قول:
با سیاوش و شهریار و سعید محمدی هم کار داره - آفت که تا دلت بخواد هست محمد علیزاده اومده بود اراک جلو در به همه هنوز داشت آلبوم قبلیش رو با امضاش به مردم میفروخت (sm2)نقل قول:
البته همشون احتیاج به پول ندارن ... ابی گوگوش داریوش میلیونرن ...نقل قول:
میلیونر زاغه نشیننقل قول:
اتفاقاً با سیاوش هم همین کارو کرده بود اسم آهنگاشو چیده بود کنار هم (sm2) سعید محمدی که آخرشه (sm2)شماره تلفونت رو پرسیدم ندادی یواشی اونو دزدیم (sm2)نقل قول:
علیزاده که آخرشه(sm2)
اینها منتظر بودن تولد من بشه همزمان با تولدم مدال بگیرن اونم از نو ع طلاش. پا قدم ببین جان من(sm50)(sm59)(sm120)
کی حال داره 50 صفحه بخونه