نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تک سایز داریم فقط . . . (sm2)
اره یادش بخیر سال ۸۵ من و رفیقم ی وبلاگ داشتیم نقد فیلم مینوشتیم (بصورت آماتور البته!)
دیوث این فیلم با محتوا و غنی چ کم از اون چورنای مستهجن داره فورکی بگیر(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دوستم الان دانشجو دکترا جامعه شناسی دانشگاه تهران هست و کتاب هم ترجمه میکنه(sm50)
و منم الان بعد ی ساعت بی خوابی و افکار پریشان ناشی از ترس از آینده و بی کار و بی پولی اومدم انجمن دارم صص میگم(sm74)
نقل قول:
نقد فیلم چورن عسلامی !؟ (sm2)
نقل قول:
(sm172)
نقل قول:
(sm50)
یه دوست نخبه هم نه داشتیم . . . (sm74)
(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته در اون زمان کار چورن فرنگی هم میکردم و تکثیر میکردم و میفروختم!!!!(sm50)
دست مری زاد . . .(sm59) (sm50)(sm59)
این بشر جلو افتاده ذهنی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو با نامجو سال۸۶ آشنا کرد و تاثیر خوبی در اون دوران داشت برام
منم جلو افتاده ی ژق ام . . . (sm81)
(sm50)
نقل قول:
چقدر سی دی زهره میفروختم (sm50)
شرمم باد(sm172)
استعداد فوقالعاده ای دارینقل قول:
من که آخرش نه دیدمش . . . (sm1)
یعنی گیرم نیومد . . . (sm50)
(sm172)
Life never gets easier, you should make yourself ready.
(sm50)
به نظرم وقتی پول هست شوهر معنی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام چیکار شوهر بیاد بخوره بخوابه با پول بابام
(sm50)
بنویس از رنج فتاده به دایره ای.(sm50)
#چارتار
#آلبوم سوم
#comming soon ....
وقتی دلگیری و تنها غربت تمام دنیا
از دریچه قشنگ چشم روشنت می باره
(sm50)
دوستان عزیز من میخوام اسپیکر بخرم گوشم درد گرفته سردرد گرفتم طور واضع به گوشم نمیرسه
فرق اسپیکر معمولی با اسپیکر مانیتورینگ چیه؟
دیگه نخوام امپر فایر جدا بخرم میخوام خودش اسپیکر داشته باشه
میخوام به کامپیوترم وصل کنم و هم به تلویزیون وصل کنم راهنمایی کنید؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm232)
(sm189)
(sm70)ی روز چشاتو باز می کنی میبینی پیردختر شدیا برو یکیو بیاب برو سر زندگیتنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
DVD 01
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]---------------------------
DVD 02
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای 2 ساعت تمام دندان کنار عقل که کشیدم یه دردی گرفت تا مغز استخونم رفت (sm178)
باید بکشم یا پر کنم .. 4 تا مفنامیک و ژلوفن خوردم تا یه کم ساکت شد دردش (sm54)
فقط دی وی دی اول دانلود کردم شب دومو دانلود میکنم (sm118)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
- (sm27)
کجا،تازه سر شبه (sm50)