ذهنیتت عین ممره اونم همین فکرو میکنه به قران (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ذهنیتت عین ممره اونم همین فکرو میکنه به قران (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداوکیل امیر اگه این اهنگو من خونده بودم زیر 1 ماه بن میکردی در حق محسن جفا کرده بودی (sm2)
دمت(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه میخواستم هیچ مدیر برنامه نداشته باشم ولی تورو به این سمت انتخاب میکنم(sm176)نقل قول:
(sm2)
پس شانس من تخمی بوده حسین (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان باید برم پس تخلیه کنم چون 6 ماهم 21 تموم میشه (sm74)
به نظرم اگه مستقیم با مخاطبینت در ارتباط باشی بهتره (sm2)نقل قول:
دمت گرم (sm2)نقل قول:
(sm77)(sm2)