کلاس نه گذاشتنیه نه داشتنى و نه رفتنى...!!!
کلاس فقط پیچوندنیه!
به افتخار همه دانشجوها............
روزتون مبااااارررررکککککککککک
نمایش نسخه قابل چاپ
کلاس نه گذاشتنیه نه داشتنى و نه رفتنى...!!!
کلاس فقط پیچوندنیه!
به افتخار همه دانشجوها............
روزتون مبااااارررررکککککککککک
با یکی از دوستام رفته بودم مسجد مراسم سالگرده یکی از اشناها بود بعد به دوستم گفتم چرا تو مسجد عروسی نمیگیرن!!
یه جوابی داد که هم قانع شدم هم از خنده جر خوردم
دیوث برگشته میگه به نظرت شبه عروسیت من میتونم تو ابدار خونه مسجد مشروب بدم به بچه ها
آتریسا ﺑﺎ ﻧﺎﻣﺰﺩﺵ ﻣﯿﺮﻩ ﭘﺎﺭﮎ . ﺭﻭ ﺑﻪ ﻧﺎﻣﺰﺩﺵ ﻣﯿﮕﻪ : ﻋﺰﯾﺰﻡنامزدش ﮔﻔﺖ : ﺍﮔﻪ ﺯﺑﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ ﻣﯽﮔﻔﺖ : ﺍبله ! ﻣﻦ ﭼﻨﺎﺭﻡ
ﺍﮔﻪ ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺧﺖ ﮐﺎﺝ ﺯﺑﻮﻥ ﺩﺍﺷﺖ ﺍﻻﻥ ﺑﻪ ﻣﺎ ﭼﯽ ﻣﯽﮔﻔﺖ؟
ﻧﻪ ﮐﺎﺝ(sm70)
اینو نباس کپی میکردی که (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس قانون کپی رایت چی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهی (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
(sm74)