تولدت مبارک
نمایش نسخه قابل چاپ
تولدت مبارک
اون سری که من منظورم بود، تو ایران خیلی کم پیداستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یادم نمیاد چی بود، میپرسم ، میگم
چندتایشو یکی از دوستام میخواست، به رفیقم گفتم از اونور بیاره
ارزششو دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولدت مبارک نیست دلت گرفته غمگینی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سربازی همش جنگِ اعصابِ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی میلاد(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ این برو بچ میبری پستو بده اونجا یه اب جارویی بکنن همه جا خاک گرفته بچه مردمو بردم خاکی شد(sm2)
قرعه کشی کردم هر هفته یکیشون جارو میکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تماشای تو خوش ترین حادثست
تماشای هر روز تو کارمه
واسه من یه منشور داره جهان
که کلش فقط دوست دارمه ...(sm50)
(sm98)
اگه نگاه کنی از چند روز قبل گفتم طلا میگیره اما در اخرین لحظات ناامید شده بودم.. فکر کردم نقره میگیره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با دست هر نوازش صد حرف تازه ای داری
تصویر روشن عشق در قاب روزگاری ...(sm50)
با تو بهانه ای هست
آبی و دانه ای هست ....(sm27)
سعی کن به جفت شخمت بگیری گلم... (sm134)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش میدیدم... با فرض بر اینکه یقینا میرینه ولاغیر نرفتم ببینم... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که گرفتم... واسه تو گفتم که از الان به فکری (sm46)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر راهی هست از شر این بخش Compilation خلاص شد؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری آلبومای گروهی میان تو این بخش... مثلا آلبوم حریق خزان قربانی اجرای زنده جا اینکه پیش بقیه باشه اومده این پایین... آلبومای این بخش تو قسمت سرچ هم پیدا نمیشن...
خیلی وقته دوست دارم برم سربازی... نه اینکه لذت میبرم ازش ها... ولی حس میکنم یوغیه رو گردنم... برم تموم شه بره پی کارش هر چی که هست... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو راه برگشتی یا هنوز خونه ای؟! (sm120)
(sm2)گفتم که تو مث کیهان و وطن امروز میمونینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این امام جمعه مشد سسخله .
امشبو اگه بیدار بودی ببین..سهراب مرادینقل قول:
میگن طلا میاره ولی مدال رو میاره به احتمال زیاد(sm120)
الان دیدم میشه مث اینکه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خواستی، اون آلبومایی که تو اون قسمت هستن رو همه رو با هم بگیر و راست کلیک کن برو تو Get Info، تیک قسمت Part of Compilation رو بردار... آلبوما با توجه به "Album Artist" میرن سر جاشون...
۱۷ ماه...نقل قول:
ساعت چند؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا بیامرزه شاهو ...
مثل دیشب 2:30 شروع میشه.. ولی بستگی به وزنه ای که انتخاب میکنن داره.. امروز کیانوش وزنش جوری بود که اکثرا 3تا حرکتو زده بودن این تازه اومد اولین حرکتشو زد.. 30/40 دقیقه ای طول کشیدنقل قول:
میر انجمن جایی در صف دو عالم داشت ... (sm50)
شاه اگه الان بود کیون عاخونا را پاره میکرد .
تو تو تونل کندوان هستی هنوز؟نقل قول:
همه یه گوهن... (sm50)
اینو ندیدم نیومده هنوز تو بازار ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا تو همون چیزایی که داخل بازار هست تو برندای معمولی کرسیر حرف اولو میزنه (sm128)
شیر ،شیر،شیر ...
تلگرام (sm59)
من از عهد آدم تورا دوست دارم ...
عشق تو خوابی بود و بس ...
اگه خواب نرفتم میبینم... (sm118)(sm120)نقل قول:
راستی از Armin 2AFM آهنگ خوب سراغ داری؟! اصن آهنگ خوب داشته تو عمرش یا همیشه همینجور چسناله بوده... (sm2)
یه موقع با همین چسناله ها هم خیلی حال میکردم... میچسبید بهم... (sm120)
(sm2)نقل قول:
به پرتگاه غم رسیده گام های من... (sm50)
Rick and Morty 2013
فصل یکش رو دیروز دیدم... تقریبا پسندیدم... اگه نهایت تو 2-3 فصل تمومش کنن خوبه... (sm120)
اگه از انیمیشن های آمریکایی مث The Simpsons خوشتون میاد اینم تقریبا خوبه... ولی اگه فک میکنین اونا بی مزه ان نبینین... (sm120)
بلی ... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]