اون درسی که 17.5 شده بودم الان دیدم استاد کرده 19 (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
اون درسی که 17.5 شده بودم الان دیدم استاد کرده 19 (sm59)
یکی بیاد جواب منو بده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه استاد بخشنده ای (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر امتحانم خیلی کمک کرد کلا استاد خوبیه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این استادا رو باید قاب کرد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
باید برای استاد خوب شیرینی بخری
(sm59)
گفت مرسی قربون اون مرسی گفتنت (sm81)
نه دیگه خایه مالی نمی کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر فردا امتحان داره پیداش نیست
(sm182)
شب دراز هست و قلندر بیدار
قابلی نداشت (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا که همیشه نگاه من به راهه
دلی که شکستی قسم به تو بی گناهه
دور از تو نگاهم خسته و بی فروغه
افسانه های عشق تو کتابا دروغه
(sm50)
(sm50)
عجب فیلمی بود فیلم محمد رسول الله واقعا دم مجید مجیدی گرم عالی بود (sm127)(sm127)(sm127)
چراغ شبِ تار ، یادت بخیر ،
تو ای نازنین یار ، یادت بخیر ...(sm50)(sm172)
نقل قول:
دیگه الان اینجوریا داره پیش میره داستان ...نقل قول:
شب ، چرا می کشد مرا ... (sm50)
(sm50)
(sm50)
دوست دارم می دونینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا وقتی مهربونی
این قصه رو می تونی
از تو چشام بخونی
یه عمریه باهاتم
عاشق یه نگاتم
میون صد تا عاشق
در به در و فداتم
تو نور این چشامی
خنده ی رو لبامی
دنیا خیلی قشنگه
وقتی که تو باهامی
(sm185)
(sm59)(sm51)
می خوام صبح سر جلسه ی امتحان نرم . . . (sm50)
هیچی بلد نیستم . . . (sm74)
الان موندم غیبت ، حذف میشه درس ، یا صفر می دن . . . (sm132)
(sm81)
شاهین اومده بر نامه ی کامبیز . . . (sm50)
برو دیوث ی چی میشه دگه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه زودتر باس فرم حذف درس رو می زدینقل قول:
سومار کرمانشاه م شده هجدک کرمان چقدر زلزله میاد (sm138)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحبت از حذف درس شده من نبودم
دیوث چون گشاد ترم پیش که بهت گفتم.باید حذف پزشکی کنی.از دانشگاه فرم حذف پزشکی میگیری بعد میری پیش یه دکتر گواهی میگیری به همراه یک نسخه.نسخه رو میبری داروخونه مهر میزنن سر آخر میاری تحویل میدی حذف میکنن.نقل قول:
غیبت کنی صفر میشه مگه این که کاری که من گفتم بکنی.
ببخشید دوستان، کسی مشکل خروج خودکار از حساب کاربری رو میدونه؟
(sm148)
سلام علی اقانقل قول:
نوشته اصلی توسط AliNajm98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خروج خودکار که نداریم. دکمه خروج میزنی تمام.
اما
فقط در یک صورت ممکنه خروج خودکار باشه اونم اینکه شما وقتی نام کاربری و رمز عبور را وارد میکنید
یک گوشه سمت چپ نوشته ذخیره که تیک ان را نباید فعال کنید تا بتوانید خروج خودکار انجام بشه
در غیر این صورت اگر تیک را فعال کنید نام و رمز عبور ذخیره شده و وارد میشد و دکمه خروج باید بزنید.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام آقا فرهاد عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad4818 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضمن تشکر از جوابتون، مشکلم این هست که وارد حساب کاربری میشم و به محض اینکه از یک صفحه ی تاپیک به صفحه ی دیگه میرم، از حساب خارج میشه.
همین چند روز هست که اینطوری شده.
(sm132)(sm132)(sm132)