در ایوان چشمانم نشسته ای
با لبانی پر از خرمالو
ناگاه گس می شود دهانم
از رویای آن همه بوسه !!!!
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
در ایوان چشمانم نشسته ای
با لبانی پر از خرمالو
ناگاه گس می شود دهانم
از رویای آن همه بوسه !!!!
(sm50)
هیچی تو ذهنم نیس خنده داره نه ؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخترا همه همینن .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کامینگ سون (sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا باز فریب بخوریم
تو فریب حرف های مرا و
من فریب نگاه تو را
مگر زندگی چه می خواهد به ما بدهد
که تو از من چشم برداری و
من نگویم
که دوستت دارم ..
(sm50)
نه گاهی واسه منم پیش اومده البته من یه چیزی ازش یادم بود(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوماشو باید بگیزی تک تک گوش کنی شاید یادت بیاد دیگه پیشنهاد میکنم با البوم کنسرتش که اهنگای معروفش هست شروع کنی یا 40 ترانه برتر فرهاد و فریدون(sm120)
این چه وضعیه سینجول
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کار شده (sm172)
مجلسِ شورایِ قلبم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرحِ چشمت را که دید ..
با 'سه' فوریت ، به ..
'مجنونِ تو گشتن' ..
رأی داد ..
(sm50)
تو که مارو دیوانه کردی