امیر مذاکره کردم آلبوم بعد صفر یه ساعت زودتر میرسه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر مذاکره کردم آلبوم بعد صفر یه ساعت زودتر میرسه (sm2)
نه باو اخه هی میگفت تو کی پ درس میخونی گفتم از این به بعد اطلاع رسانی کنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی فسفر سوزوندی خسته نباشی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون بهتر مدیریتت ۲ دیقه بیشتر دووم نداشت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی میخوای بگی باهوشم ؟(sm2)بازم آره ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از حقوق حقه مجمع كه چيزي پايمال نشده؟؟؟ (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما دلواپسيم (sm2)
لنگی تخیلی(sm2)نقل قول:
بحث قطره قطره و دریا ... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن مگه تو شوهر نداری بیشتر از بقیه اینجایی ؟؟؟ تازه کیسه هم هستی (sm2)
باشه هر وقت اومد اپ کن من بزنم تو باران (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول: