ببین میگم دیوثی بگو نه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ببین میگم دیوثی بگو نه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اقای میلاد771 یه امضا میدی؟من جزو فنای دو اتیشه شمام(sm176)
یک کلام بگو میخواستم فخر بفروشم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایراد نداره منم شاید جا تو بودم فخر فروشی میکردم (sm120)
دختر بايد فوتبالي باشه (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس اول رو یوزر ممد دهن لق تست کن (sm2)نقل قول:
من مدیر برنامه هاشم (sm120)شما اگه واقعا هوادارشی البومشو اورجینال خریداری کن تا حمایتی از ایشون و البومش کرده باشی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جا داره يادي بكنيم از فتواي راه گشاي امير در حرمت اپلود البوم براي مصارف مادي (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه !!!(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما اخر مدیر اینجایی یا مدیر برنامه های ایشون؟خیلی بهتر از امیری بهت تبریک میگم(sm176)(sm2)نقل قول:
ممد رو بن میکنم واسم بد شانسی میاره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از وقتی اسمشو تو گوشیم سیو کردم گوشیم سه بار تاچ سوزونده (sm2)