حداقل کلاسش را نمی آوردی پاین و می گفتی سوکت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حداقل کلاسش را نمی آوردی پاین و می گفتی سوکت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشاالله موفق باشید (sm10)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای عرش کبیرایی چیه پس تو سرت
کی با ما راه میایی جون مادرت (sm50)
بیکاری موفق باشم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکیش راهندازی مراکز مخابراتی برای ارائه اینترنت/ البته اگه بدونن من اینجا فعالیت دارم سرم به باد میره / تا همنجاش بیشتر نمی تونم بگم (sm54)
فردا می آین دم خونه چادر میزنن و من را می برن و ترتیبم را می دهن (sm90)
برنامه نویسی تحت وب بلدی ؟ (sm50)
من ؟اگخ منظورت منه htmlنقل قول:
نوشته اصلی توسط gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه منظورم php فریم ورکاشنقل قول:
css jquery
bootstrap اینا (sm59)
نه.نقل قول:
دی شیخ با چراغ همی گشت گرد مجمع
کز امیر و ممر ملولم و الیانم آرزوست (sm50)
خب برو یاد بگیرنقل قول:
(sm2)کتاب تنن بام که میشناسی
(sm74)ارزوهای دست نیافتنی داری جواننقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چجوری فونت می سازه تو فوتوشاپنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برقی هستم نه کامپیوتری ، ولی علاقمند به حوزه نت و شبکه - پیشنهاد قابل فکره(sm19)نقل قول:
(sm127)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
800 صفحه است شروع کن (sm2)
ترجمه پردام و ملکیان
(sm2) صبح آلبوم مزنی خوب میشینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مشکلی که هم هست وقتی به درد می خوره که بتونی استفاده کنی ازش و این در شهر ما زیاد جالب نیست، دوست دارم از آدم هایی که دانش و علم هر نوع کاری دا که دارن بقیه بلد نیست و علم بالایی هست و کار هر کسی نیست از اون ادم ها استقبال بشه و ارزش کار و سوادشون را بدونن و بیان دنبالشون نمه اینکه بدوند دنبال کار!(نظر من)نقل قول:
فونت نمیسازهنقل قول:
نقل قول:
جدی داری کاور علیزادرو درست میکنی؟؟؟
(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر چارتارو بدم میزنی؟
(sm77) البومش دیگه رو سایت نیستنقل قول:
- (sm10) سلام
(sm16)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm66)
(sm142)نقل قول:
خوبین دوستان؟
(sm61)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک زیرنویس فصل اول shameless رو کسی نداره ؟ (sm120)
من دیدم اینو اکبر خیلی باحاله / الان ندارم پاک کردم از سیستم و الا اپلود میکردم
حرفی بزن تو ای درد آشنا
می شکنی چرا قلبِ مرا
منی که عمری پا به پای تو دویده ام آه(sm74)
منی که جز عشقت ، گلی دگر نچیده ام آه(sm81)
ندارم بُغضی از تقدیر
از این دورانِ دور و دیر
خدا می داند
سپردم هرچه هست هستی
به دستت ای میِ مستی
خدا می داند
(sm25)(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
californication تموم شد گفتم اینم ببینم (sm120) ها از چن نفری شنیدم می گن سریال خوبیهنقل قول:
(sm1)(sm81)نقل قول:
me too(sm36)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمری .. هر شبی در رهگذارت ماندم چشم انتظارت شاید یک شب بیایی.....(sm88)
(sm55)امیر تار تا گیتار شبپره رو نزدی؟
(sm120)زبان اصلی کار کن قوی شینقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]