سجاد خبریه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سجاد خبریه؟
فعلا که خبری نیست
یعنی تا قبل این ملاقات خبری نبود اما مطمئنا محسن حداقل یه کار از امیر میخونه به زودی
هه عجب!!!
قابل توجه اكبر (sm70)
چه پیر شده (sm74)
خیلی خووووووبه (sm19)
از روزگار دلگیرم
ای کاش رنج آخر داشت!
یوسف اگه برادر داشت
کی توی چاه می افتاد؟
(sm74)
(sm1)
- (sm54)
(sm25)
(sm59)امیر ارجینی
ارجینی (sm3)(sm3)
لاشیا ننویسین (sm14)
من دیگه میترسم تو پستای محسن مخالفت کنم (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگه هم خیلی خرید باید بگیم چش مایی
دیر فهمیدم (sm25) بلاکم کرد (sm54)
(sm25)
چرا فیس اینجوری شده (sm3) میخوای یه جا رو کلیک کنی باید بالاشو کلیک کنی (sm1)
سجاد (sm59)
اندك اندك جمع ياران ميرسد....(sm14)
خدا از شر شهاب خان اكبري مصون بداره (sm50)
الانه که محسن پست بده ممر عاقا شما چای تو بنوش (sm2)امیر برگشت که برگشت شهاب هم بر میگردونم (sm2)
چطوره در اوج خدافظي كنه اصن ...(sm70)
8 ترانه ارجینی 1 روزبه 1 غیاثی (sm2)
6 تنظیم شهاب گوزو
2 تا محسن
2 تا جمالفرد گوزوتر
(sm2)
ویرایش شد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شعرای البوم بازم هست تو کتاب(sm59)
از اسپانیا متنفر بودم با این بازیکنا دیکه حال بهم زن تر شده (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتن به سیتی = خدافظی با تیم ملی
نصری و کلیچی الان هم ناواس و نگردو (sm2)
تیم فقط المان خیلی دوس داشتنیه از بازیکن گرفته تو مربیش یواخیم لو (sm19)
انگلیس هم دوس دارم با استوریچ و بارکلی و استرلینگ و ویلشر و شو شگفتی ساز بشه حیف ک دفاع و تاتیک نداره (sm14)
صفا هم با شهاب رمضان كار ميده (sm2)
فوتبال واسه من تو این عکس خلاصه میشه (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه طرفدار هرگز نميتونه هم براي المان(sm3) و هم براي انگليس ارزوي موفقيت كنه (sm70)
محسن باید با ارجینی گزیده کار کنه
برخی از شعراش لنگه نداره
همین امر در خصوص صفا هم صدق میکنه یهو میره 8 کار ازش میگیره مثل پرجم 3.4 تاش خوبه بقیه معمولی (sm1)
سه كچل(sm54)
خواب(sm88)
خدایی چه شست و شویی مغزی داده این هوادرا که اون موقع رفته بودن پیشش نمایشگاه
یه جوری دارن ازش تعریف میکنن که انگار یغماست (sm54)
سجاد (sm59)
به دیدنم که میای
دل نازک اخمو
چشم بی آهو
هوای تو
به من توجه کن
فیلم قدیمی
تفاوت ارجيني و صفا در اين كه صفا كاراش امضا داره و نبودش با هيچ جيز جبران نميشه يه جورايي جانشيني نداره تو سبكو سياق خودش
اما ارجيني كاراش كمالا معمولي و دم دستي و ترانه سراهايي هستن كه به مراتب ترانشونوهم قوي تره
تنها شانس ارجيني اين بوده بهترين ملودي ها رفته دو كاراي متوسط و شايدم خوب و نه عاليش!!
(sm59)نقل قول:
کلا رو هیچ تیم ملی تعصب ندارم در یه مقطع ممکنه طرفدار یه تیم باشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا قبلا فرانسه بودم از المان و ایتالیا متنفر
بعدش هلند شدم (sm41)
بعدش به مقطع خیلی کوچیک طرفدار اسپانیا شدم که الان از اسپانیا حالم بهم میخوره نمیدونم چجوری یه روزی از این تیم حمایت میکردم (sm25)
ولی این المان رو نمیشه دوس نداشت و قطعا خیلی مستحقه با توجه به دو جام جهانی قبلی
و بی اندازه از یواخیم لو خوشم میاد (sm66)
انگلیس هم بلاخره ما نون و نمکشو میخوریم دور از انصافه ازش بد بگیم (sm70)
تیم های منفور : اسپانیا - ایتالیا - برزیل - ارژانتین
تیم های محبوب : المان - انگلیس - هلند و فرانسه
اینم موقتی شاید جام جهانی بعد جای این دو تیم عوض بشه (sm70)
البته بیش از همه این ها از تیم های شگفتی ساز بلژیک - اروگوئه یا حتی شیلی و کلمبا حمایت میشود (sm70)
شعراي البوم رو ميفروشم هر كي ميخواد پي ام بده (sm59)
به دیدنم که میای به من توجه کن دل نازک اخمو
هوای تو فیلم قدیمی چشم بی آهو
(sm59)
(sm70)
محسن اون پایین تو دلش گفت چای تو بنوش (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی خیال محسن ، شماره حساب ؟؟ (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]من صفا رو کار ندارم// محسن به کسی باج نمده.. حالا طرف میخواد حافط باشه یا مولوی باشه.. صفا که هیچ(sm59)
حافظ و مولوی مگه زنده ان ؟
خدایی کامنتایی که زیر پستش میدن رو بخونید دیوونه میشید
ممر طفلک (sm54)(sm2)
تعبیر = خواب (sm59)نقل قول:
حافظ و مولوی (sm30)(sm54)
حسن بمیر (sm2) اگه اجازه داد به انحراف بکشونیم ملت رو (sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]