میگن از بریکینگ بد هم بهتره حتی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
میگن از بریکینگ بد هم بهتره حتی ..
حوصله میخواد ..
پارک ژوراسیک اومده که ..
به اون كه نميرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولي خيلي قشنگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل آخرش میگن خود برینک بد هه یه لول بالاتر حتی ..
ایول به اون چشمات ... چشمات ... چشمات ... چشمات
دور نبود ای کاش ... ای کاش ... ای کاش ... ای کاش ...
(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
بچه هاکسی اینجا باهنر کرمان درس خونده ؟؟
چجور دانشگاهیه ؟
دیجی هم چته هر چن وقت یه ایمیل میزنه نظر شما مورد قبول واقع نشد !
خودم نخوندم ولی هم کلاسیم قبلا اونجا بود فرار کرده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم امیر جان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)عکس به مطلب میاد
آلبوم «ابراهیم» در خانوادهای ادبی متولد شد
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ارشد حفاری اوردم اونجا نمیدونم آیندم چجی میشه ادامه بدم ندم
از سختگیریشون فرار کرده بود یعنی ؟(sm54)
دلار به 14هزار تومن رسید(sm54)
من احتمال میدم اون کچل یه بستنی از موزن گرفت گف جهنم اون 2 تا رو هم بذار بی سر و صدا ..
فقط اگه من تو در مسافت بارانی رو نمیشنیدم هییییییی .. (sm74)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا جنگ نمیشه راحت شیم ..
بسه بابا ملت کشش ندارن شی گذاش این فوکی خودشو سوزوند ..
هرجا میریم همه دارن مینالن ..
میباره برف پشت برف رو موهامو ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بغض جا می گیره تو صدام ،
نزار تنهایی بگیره جاتو ،
نزار تنهایی بگیره ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو در مسافت بارانی .. !!!! (sm81)
این آرمین و میلیک انگار میخوان با هم نامزد کنن پیام عشقولانه میفرستن ..
قحطی بزرگ در راه است ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاعر میگه تو وبال گردن روزی ما مث اینکه وبال این مملکتیم
من که هر چی پول دستم اومد خرید کردم با ربط و بی ربط
من کناف کار میکردم الان نمیتونم دیگه یک بسته میخ و چاشنی میگرفتم 13000 تومن الان شوده 138000 تومن (sm1)(sm1)
چجوری میشه کارکرد ؟ به مردم قیمت چجوری بدم که بصرفه ؟ این چیزا که سه چهار برابر شده لقلام ضروریه . کلی وسیله تو صنفای مختلف هست که تو چشم نیست واسه همه شده بالای ده برابر (sm25)
و ما همچنان توی خواب میبینیم روز آفتابی را
تو خوابم دیگه آفتاب نمیبینه کسی ..
شرکت گلریز الان نعطیل کرده
کاله اندازه یک پنجم سابق الان فعالیت داره
کل نیرو هاشوتوی شهر ما اخراج کرده
پوشک نیست
روغن نیست
کره حیوانی نیست
و خیلی چیزای دیگه
و هنوز نفت در مقابل غذا استارت نخورده
خدا به دادمون برسه(sm172)
حتی سرنگونی و انقلاب هم درد مارو دوا نمیکنه ... این عقایدی که ریشه دوونده تو مردم چندین سال طول میکشه از بین بره . هنوزم گاوها در اکثریتن واقعا
یه دونه هندزفری پیدا کردم وصل کردم موزن ژولوم ظاهر شد .. (sm81)
40 ساله طول میکشه برسیم به 40 سال پیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاعر باس میگفت مث گاو میمونیم
صنعتی نزننقل قول:
چشمنقل قول:
گفته خو
هم درشت وغمگینیم هم سیاه و بدبینیم هم برای آبادی قطره ای نمی باریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا..
خیلی خوشبینینقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر ده سالش صد سال عقب افتادیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکست رو هم عوض کن ..