اینجا مثل اینکه کسی بسکتبال نگاه نمیکنه(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا مثل اینکه کسی بسکتبال نگاه نمیکنه(sm120)
دارم میبینم همزمان(sm120) کلا چون میدونیم از پیش بازنده ایم حال نمیده والیبال یه چیز دیگس(sm120)
تا الان که خوب بازی کردن . اختلاف 20 تا هم ببازن خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب با اسپانیا هم بازی رو دیدم(sm120) شانس بدمون گروه سختی هم افتادیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام تاپیک بسکتبال بزنم ، میدونم استقبال نمیشه نمیزنم(sm120)
اون دو تا دادش گسول تو nba بازی میکنن ، اسپانیا اگه به آمریکا نخوره میره فینال ، به آمریکا هم بخوره میره فینال(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایران فقط باید سعی کنه با اختلاف بالا نبازه که غیرممکنه
از فالکائو و رویس رسیدیم به چیچاریتو و ایکاردی و نگردو(sm25)
دارن سکوهای برنابئو رو اماده میکنن حتما یه خرید دیگه داره رئال(sm59)
سرخیو یول تو رئال بازی میکنه فک کنم(sm120) جلوی مکابی اسرائیل تو فینال اروپا ریده بود دیشب هر چی 3 امتیازی مینداخت میرفت تو سبد(sm120) میدونستی بسکتبال رئال هم مثه فوتبالش پرافتخارترین تیم اروپاس(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرز دقیقا شبیه عابدینی خودمونه(sm120)شلوغش کنین عکس بگیرین (sm120)نقل قول:
رونالدو هم دستمال به دست پرز شده واسه همین بوده که میدونه به پرز اعتباری نیست (sm120)
بلی میدانم چون خودم 10 سال بسکتبال بازی کردم(sm120)نقل قول:
ال کلاسیکو بسکتبال هم جذابه(sm120)